Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
N@idia
üzenetére
Ja, az asszonyért plusz pont jár és extra, hogy cserébe egész héten a konzolon lóghatsz anélkül, hogy hallgatni kéne a rinyát érte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a telepítés nálam is embertelen sokáig tartott, kicsit több mint két óra volt azt hiszem. Viszont én néztem közben a routeren a forgalmat és nekem úgy tűnt, hogy olyankor már tényleg csak telepít, nem tölt le semmit.
Kipróbáltam a bétát először PC-n és mondom ezért egy forintot nem fogod adni soha, pedig az előző BF-ek tetszettek. Utána rávitt a kíváncsiság, hogy PS4-en is letöltsem és láss csodát, itt baromi jól elvoltam vele. Lehet megöregedtem és kell már a remegős kezemnek az aim assist meg a miegymás.
Ami igazából jobban tetszett a konzolos verzióban az az volt, hogy nem az megy mint PC-n: Spawn, 5 másodperc múlva hátba lőnek, spawn, átszakítja a fejemet egy gránát launcher, spawn, kiszed a pálya másik végéről egy csipa. Gépen ezek elég elkerülhetetlenek, szerintem pont azért mert a könnyebb irányítás miatt pörgősebb a játék, könnyebb ölni, viszont nekem pont ez a kelek-fekszek veszi ki az élvezetet a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami igazából jobban tetszett a konzolos verzióban az az volt, hogy nem az megy mint PC-n: Spawn, 5 másodperc múlva hátba lőnek, spawn, átszakítja a fejemet egy gránát launcher, spawn, kiszed a pálya másik végéről egy csipa. Gépen ezek elég elkerülhetetlenek, szerintem pont azért mert a könnyebb irányítás miatt pörgősebb a játék, könnyebb ölni, viszont nekem pont ez a kelek-fekszek veszi ki az élvezetet a játékból.
Kendek