Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker #124172 üzenetére
Ps barátlistám kb úgy néz ki hogy A-Z ig mindeki destiny 2vel tolja,kivéve azt az egy embert aki még az elsővel játszik.
Én meg megvettem a resi5-6ot mert szeretema resit meg coop-ba jó móka, de muszájvoltam végigjátszani single playerbe. -
KaitouP
nagyúr
válasz
WhiteWalker #124172 üzenetére
Áhh, ugyan... nézd, nyilván sokakat kielégít hogy több fős missziókban karöltve másokkal jobbnál jobb, ritkább, legendás meg stb. kategóriájú fegyverekért lődözik halomra az ellent, miközben tényleg egymásra vannak utalva a játékosok a legtöbb esetben, hogy aztán büszkélkedhessenek egymásnak a felszerelésekkel... én is élveztem más, eredetibb játékok mellett közbe-közbe az első részt, a hiányos tartalom ellenére is. Aztán jöttek horribilis áron a DLC -k, és az első kettő után azt mondtam, hogy köszi, de nem, még egyszer nem játszák el ezt velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- EAFC 25
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Crypto Trade
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest