Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz markknight #220581 üzenetére
Szerintem eggyévàlt a jàtékkal. Nagyon rà volt pörögre, remélem annyira élvezi, amennyire vàrta. Megérdemli.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #220927 üzenetére
A AAA azt mutatja meg hogy mennyi pénzből készült a jàték.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Sokaknàl meg Reedus/Kojima személye nyom sokat a latba.
Ha nem ők lennének a jàték mögött, vajon milyen megitélése lenne a jàtéknak? Akinek a véleménye csak azért pozitív, mert Alice írta a tesztet, az annyit is ér. Kb semmit.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #220993 üzenetére
Miért mekkora ugràs lesz, hogy a DS4-gyel màr jàtszani se merjek PS5 jàtékokat?
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #221009 üzenetére
Kb annyi lenne, hogy belerakjàk a PS5-be ugyanazt a BT egységet, és kész. Feltéve hogy nem raknak a controllerbe valami felesleges újítàst, ami nélkül mondjuk az Uncharted 5-ben nem tudsz tovàbbmenni.
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #221013 üzenetére
Azért az elég nagy akadàly, ha hiànyzik a gomb a controlleredről, amit megkellene nyomnod, egyébként meg minden màs működik. Volt egy sràc, aki azt hitte hogy XO controllerrel majd jòl végigviszi az Uncharted 4-et PC-n, aztàn ment a pislogàs hogy kellene a tapipad. Kb ilyen "fejlődésre" gondoltam, ami megakadàlyoznà a kompatibilitàst.
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #221016 üzenetére
Gyro-t tehetnének bele, de màsnak nagyon értelmét nem làtom.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #221018 üzenetére
Ott màr most is ad visszajelzèst a ravasz. Forza ès Dying Lightban nagyon hasznos.
-
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #221204 üzenetére
Nekem majd egy jobb gitàr kell. 60€-ért vettem egy alapot pötyögni. 10€ volt a jàték,(éppen heti akciòban volt) meg talàn 20€ volt a kàbel Amazonròl. Eredeti, frissen bontottam ki a dobozbòl. Szoktam jàtszani magàban is gép nélkül és itt-ott màr zenének nevezhető a produktum.
Szerencsére a kàbel mindennel is kompatibilis, amire a Rocksmith kijött, így még tipusra sem kell keresni hogy PS4 XO PS3 X360 vagy PC. Most 28€ Amazon.de-n a kàbel. Azt nem tudom hogy Jack to USB is működik, vagy csak eredetivel.
Vettem is pàr dalt, mert miért ne:
Santana-tòl a Smooth meg a Black Magic Woman, akkor FFDP-től a Bleeding és Bad Company. One Republictòl a Counting Stars-t meg a Life is a Highway-t Tom Cochrane-től.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #221246 üzenetére
Van az a pénz tudod. Nem kell ezzel foglalkozni. A Sanyi jòl jàrt, a Monster meg leírja marketing költségnek. Az igaz hogy így ebben a vilàgban kb semmi értelme nincs.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #221266 üzenetére
Hagyjad màr... A Sony amihez csak hozzàér arannyà vàlik, sőt még a Disney-t is megregulàzza hogy egy 4A minőségű SW jàtékot tehessenek le az asztalra ha megkapnàk a licencet.
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #221551 üzenetére
Ne én hatàrozzam màr meg hogy mit gondolsz pls.
Legközelebb a SZERINTEM szót 72 betümérettel fogom írni.
Nem vagy köteles a véleményemmel egyetérteni.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #221603 üzenetére
Mivel a BC-re meg a CrossPlay-re fognak fókuszàlni, semmi sem fog vàltozni. Xbox-on lesz olcsó gaming PS-en meg exklúzívok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs