- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Jah a fejlesztésnél én is még bajban vagyok.... pár apróságot vettem, de inkább várok.
Sundyra költöttem eddig. Deployment valamit vettem és páncéltörőt.
Megosztok pár személyes véleményt:
Az utóbbi időben inkább support karaktert játszottam, lehet inkább engineer irányba megyek.
- Light infantry:l nem tudok sokat kezdeni vele. Igaz jó helyeket meg lehet csípni velük a jetpack miatt..
- Heavy: RPG nem rossz, hogy van nála, de az alap fegyverrel elég nehéz szerintem távolról lekapni a járműveket... a plusz páncél meg úgy kivilágít, hogy szinte könyörög, hogy lőjenek agyon.
- Medic: ha jó csapat van, szerintem nélkülözhetetlen. EZÉRT gondolkodom ,hogy ő legyen.
- Engineer: Nagy csatáknál baromi hasznos szerintem. az alap fegyver sem olyan gáz, a fix ágyú sem rossz, plusz még muníciót is oszt. Szerintem az egyik leghasznosabb karakter. Szerintem ez leszek!
- Inflitrator: Ezzel is sokat játszom. Jó pozícióból okosan lehet vele játszani. plusz még egész jól be lehet settenkedni az ellenfél mögé. komolyabb pisztolyt mindenképp érdemes venni neki. Terranoknál talán jobb az alap pisztolya mint a vanu-nál.
- MAX: Na erre érdemes gyúrni a leginkább!
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest