- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Jah a fejlesztésnél én is még bajban vagyok.... pár apróságot vettem, de inkább várok.
Sundyra költöttem eddig. Deployment valamit vettem és páncéltörőt.
Megosztok pár személyes véleményt:
Az utóbbi időben inkább support karaktert játszottam, lehet inkább engineer irányba megyek.
- Light infantry:l nem tudok sokat kezdeni vele. Igaz jó helyeket meg lehet csípni velük a jetpack miatt..
- Heavy: RPG nem rossz, hogy van nála, de az alap fegyverrel elég nehéz szerintem távolról lekapni a járműveket... a plusz páncél meg úgy kivilágít, hogy szinte könyörög, hogy lőjenek agyon.
- Medic: ha jó csapat van, szerintem nélkülözhetetlen. EZÉRT gondolkodom ,hogy ő legyen.
- Engineer: Nagy csatáknál baromi hasznos szerintem. az alap fegyver sem olyan gáz, a fix ágyú sem rossz, plusz még muníciót is oszt. Szerintem az egyik leghasznosabb karakter. Szerintem ez leszek!
- Inflitrator: Ezzel is sokat játszom. Jó pozícióból okosan lehet vele játszani. plusz még egész jól be lehet settenkedni az ellenfél mögé. komolyabb pisztolyt mindenképp érdemes venni neki. Terranoknál talán jobb az alap pisztolya mint a vanu-nál.
- MAX: Na erre érdemes gyúrni a leginkább!
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest