Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Én nem mindig játszok csapatban. De más sem... Sokszor megvárok valakit, hogy szálljon be hozzám én meg heavy-re váltok, van lock on-os rakétavetőm azzal ellehet a repülőket kergetni. Még direkt sötétben elindulok, lámpa le (persze a night vision és hasonló dolgok ellen nem ér sokat)... engem állandóan kiszúrnak és még el sem érek a célhoz már kinyírnak. De direkt nem szoktam úgy bevinni a közepébe. Mindig találni valami jó helyet ahova beásható a sunderer, de nálam hiába. Meg néha én nem is értem mi öli meg. Egyik pillanatban full élet aztán 3 lövés és fel van robbantva. Másnak meg ott áll egy évig atomrobbanások ezreit kibírva.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó OKAI Neon Lite
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 15IRX10 - i7 14700HX - 32GB DDR5 - RTX 5050 8GB - 1TB SSD - SOK GARI -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest