Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy tegnap este regisztráltam. Jó rendben miután megvolt leszedtem az oldalról azt az exe-t az felinstallált nekem valami directx-et, meg még valami apróságot. Kirakta az ikont az asztalra, és mikor elindítottam beírtam a felhasználónevemet és a jelszavamat. Jó nem engedett be. Ma reggel megint megpróbáltam akkor sem, kértem új jelszót, úgy már igen, és felugrott valami terms and conditions, azt természetesen elfogadtam. Azóta csak tölt a játék egy fél percig utána pedig eltűnik az a kis képernyő. Ez mi?! Utána a főoldalra az új jelszóval be akartam lépni nem engedett. Kértem megint újat úgy már igen. Kiléptem, majd most megint belőttem a gépet és a ma reggeli második új jelszóval már nem enged be. Mi folyik itt?
Új hozzászólás Aktív témák

- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest