Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Valszeg most is csak a Planetside: Arena miatt. Egyébként a játékban még van egy erős 5-6 év. Az emberek manapság kb. megtagadják a PC fejlesztést és követelik hogy 10 éves hardveren fusson minden. Szóval semmi értelme kiadni egy PS3-t modern gépigénnyel.
Én pozitív vagyok a játék jövőjével kapcsolatban. Jön a DX11, új kontinens, új (fizetős) frakció és más tartalmak. Igazából én már most is elégedett vagyok a tartalommal, csak a teljesítmény legyen mindenkinek tökéletes és legyen elég játékos.
Utóbbit is újradolgozzák majd és azon a ponton szeretnének egy kis marketinghadjáratot nyomni. Remélem, hogy jobban elterjed majd. Most nem játszok, de azon a ponton én is visszaszeretnék nézni.Úgysincs még1 ilyen játék, most mit nyomassak Apex vagy majd PS: Arena? Mintha visszamennék egy generációt. Zárt pályák, zárt játékelemek, gyors ugribugri amit minden más multi FPS-ben megtalálni. Ezekhez képest a PS2 egy next-gen sandbox játék, még mindig. Pedig lehetne már kihívója.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest