Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonicman89
csendes tag
Üdv
Planet nas 7102 szerverem van, ami ugyanaz, mint a tied. Beugrattak vele, mert azt mondták, hogy milyen gazdaságos, hogy nem kell egész nap menjen a gépem a torrentekkel meg milyen arányom lehet vele...
aztán megvettem 25-ért és rájöttem, hogy semmire sem használható. Ez a nas csak zenéket, képeket és dokumentumokat tárolni hasznos. Kihangsúlyoztam, hogy filmeket és játékokat nem, mert a mai filmek és játékok 8-10 GB méretűek és ez a nas 4 GB méret felett már nem tud adatot tárolni. Ezt a vacak Fat32-nek köszönheted. Felkínálták, hogy a legmodernebb és rájöttem, hogy a floppy-k és a dos-ok korához hű ez a nas. Hiszen azok használtak fat-es fájlrendszert.
Egyetlen dologra használom most. Kivettem a merevlemezt és nyomtatószerverként üzemel. De használhatod még külső merevlemeznek is.
Ha viszont igazi torrentezésre vágysz, akkor van az olcsóbb kategória, a D-link DNS-313-as nas-a, amit én is használok és nekem untig elég. A problémája annyi, hogy kicsi a belső processzora és memóriája. Ha nagy a sávszélességed, akkor vegyél drágábbat, mert torrentezésen kívül nem fogod tudni másra használni. Megjegyzem, hogy ebben a típusban nincs nyomtatószerver. Nekem 5 MBitem van és arra elég ez is. Nyomtatót osztani meg ott a planet.A Planet-tel kapcsolatban még az a kérdésem, hogy multifunkciós nyomtatót (printer és scanner) tud-e kezelni? a nyomtató részét kezeli, de a scannert is kezeli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest