Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
-
hungeek
senior tag
miért nem mész ih euro-ra? én ott tettem le angol közép c-t, zéró rákészüléssel elsőre, osztálytársammal együtt mentem aki akkor már elbukott egy pitman-t, ő szerinte könnyebb volt az euro (meglett neki is). A másik hogy én speciel bírom a közvetítést és a fordítást, ergo a 2 nyelvű részeket, ez a pitman-ban ponthogy hiányzik ugye mivelhogy 1nyelvű.
-
Cathfaern
nagyúr
Kérdezz jobbat :) Sajna egyik kérdésre se tudok válaszolni :( Annyit tudok, hogy nem egy olcsó mulatság...de tudom ajánlani ezt: [L]http://www.pitman.hu/[/L] Le vannak írva a vizsgaidőpontok/helyek, vannak próbanyelvvizsgák, szvsz még valahol árat is lehet találni...
MOD: ...tényleg lehet :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Azért nem ajánlom, mert a Pitman írásbeli is könnyebb (szvsz), mint a rigó féle. De nyugodtan megteheted. Az egynyelvű szótár nem olyan vészes...igaz, lehet, hogy igaza volt a felkészítő tanáromnak, amikor azt mondta, hogy nagy szókincsem van (amivel nem értek egyet), ugyanis én beültem írásbelire, s jó ha kétszer-háromszor kinyitottam a szótárat...egészen addig, amíg nem végeztem, akkor ugyanis mivel még volt egy ''kis'' időm, elkezdtem átnézni a bizonytalanabb szavak helyesírását :) Írás közben meg folyamatos lapozást hallgattam, mert a többiek meg végig szótáraztak...De van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem volt egy elit csoport a többi (ismerték egymást, szinte csak én voltam ''kívülálló''), ugyanis amikor én kijöttem (pedig ültem egy olyan jó 30-45 percet, miután befejeztem), akkor ők még bőszen írták (még volt idejük, szóval lehet, hogy csak nem akarták elkapkodni(?))
-
-
Cathfaern
nagyúr
Attól függ, milyenre jelentkezel. Ha pre-intermediate, akkor százalékfüggő, hogy megvan-e a középfokú (75%-tól), ha intermediate, akkor mindenképp meg van. Btw. állítólag úgy érdemes (s én is így csináltam), hogy írásbelin pre-t írni, szóbelin meg sima-t. Ugyanis a pre írásbelin könnyeb 75%-ot elérni, mind simán 60%-ot. SZóbelinél meg úgy van, hogy az értékelők könnyen átengedik az embert, viszont a fentebbi pontozás már szigorúbb (legalábbis amikor angolok értékelték, akkor még így volt. Most áttették az értékelést Mo.-ra gyorsítás érdekében).
-
zsiga667
addikt
Nem tudom, én nagyon régen vizsgáztam. Nálunk összejött a suliból 10-15 ember, az egyik tanár intézte, és HÁZHOZ JÖTTEK!!! A saját sulimban írtam meg! Ráadásul vidéken!
A másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ, 96 ill. 88% lett... :D (Igaz, az még csak egy erős alapfok volt...)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Ryzen 7 CPU-k
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest