Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #8 üzenetére
Hát igen, szépen rám látnak a TV toronyból. Amúgy meg hidd el, a Pro-ból is lehet egy valag verzió. Ez már csak így megy (lásd még: Thoroughbred A vs. B című vígjáték)...
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
Drake barátom, nálam is van 3 jumper (Rave verzió), lehet, hogy neked kell most már vénségedre szemüveg. :) Biztosan jumper, mert a három sorból 1 le van zárva egy jumpersapkával. Én már próbáltam állítgatni, semmi hatása nem volt. Amúgy én is antennáról veszem az adást, a képminőség pedig szerintem igazán jó.
Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest