Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suppe
tag
Hali!
Évek óta használok egy PCTV 150e/55e tunert. Eddig hibátlanul tette a dolgát. A minap újratelepítettem a gépem, és az XP nem ismeri fel a tunert. Eszközkezelőben látom, hogy van egy "USB EMP Audio Device" és a tálcán az óra mellett megjelent egy furcsa ikon "BDA TV Monitor" névvel (ez eddig nem volt és semmi mást nem lehet vele kezdeni, mint jobb klikkel bezárni.)
Néha (mikor már magam sem tudom mit telepítek fel mérgemben) megjelenik egy "USB 2821 video" is az eszközkezelőben, ami szintén új.Már próbáltam ezer drivert, mindenféle Pinnacle TV centert (még az eredeti CD-ről telepítőst is), de semmi... A szoftver telepítésnél megáll hibával, hogy nincs hardver csatlakoztatva, így csak internet rádiókra tudok rákeresni.
Tudnátok valami okosat mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest