Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Adott egy PCTV Stereo kártya. Saját programmal (Vision) és ChrisTV-vel is van kép és hang is, DE Dsaclerrel nem bírok belőle hangot kicsikarni, csak sistergés hallatszik. Találkozott már valaki ilyen gonddal? Mit állítsak a Dscalerben? Az összes hangnormát kipróbáltam szinte, de legfeljebb a sistergés változik kicsit.
-
Hercooles
aktív tag
-
Hercooles
aktív tag
Problémám lenne egy pctv pro-val! beraktam a gépbe, telepítés 70%-ánál egymagától újraindul a gép és eltünt a dvd meghajtóm és az alaplapi hangkártyám! felkiáltójeles az eszközkezelőben! ???
-
brazso
tag
válasz
istinagy1975
üzenetére
Azért be tudod fogni az összes csatornát, csak pocsék a képminőség? Ha csak nézni akarsz műsort, felvenni nem, javaslom próbáld ki a DScaler-t! Előtte takarítsd le a Pinnacle cuccait, akár a driver-jét is leszedheted. Ha a csatornák megvannak, de nincs hang, akkor be kell állítani, hogy a hangkártya melyik bemenetére kerül a hang a tvtuner-ről.
-
istinagy1975
csendes tag
-
pink75
aktív tag
betojok

eddig a tv-playbacknél semmi, de semmi választási lehetőségem nem volt,
a sound recordingnál a pctv analog volt és ''mozogtak a csíkok''
egy hümmögéssel, hogy, minek, de azért megnézem huszadszor is, mit látok
be tudtam állítani!
semmit, de semmit nem állítottam vagy húztam ki-dugtam be.
nem értem, hogy mi történt, de örülök
-
Ste
addikt
Vagy nézd meg az alaplapi kártya beállításait
-
Ste
addikt
Rosszul van bekötve-beállítva a kártya.
Először is nézd meg, hogy a kari kiemenetét a hangkártya melyik bemenetére kötötted (pl: cd-in, Tad-in stb.)
Aztán a pctv beállításoknál az audiónál, a Tv-plyaback menüpontnál ugyanezt a forrást állítsd be.
Alatta meg lődd be, hogy a hangot miről rögzítse (amikor a kis csíkok elindulnak akkor jó)
Nekem ez volt a gond -
pink75
aktív tag
még egyszer, hátha:
szóval minden össze van kötve mindennel, jól(?), miért nem tudom mégis a hangerőt szabályozni a távirányítóval vagy a billentyűzetről?
pctv stereo, p4p800e-deluxe
realtek ac97, ha jól emlékszem, az alaplapi hangkártya, de a próba miatt beledobtam egy aureal vortex-et, hátha
eredmény ugyanaz
p4p800-zal, soundmax-szal minden tökéletesen ment -
Ste
addikt
Nekem olyan kérdésem van, hogy honnan lehet letölteni az 5.50-ös progi frissítéseit?? Pc Tv Pro/Stereo karihoz?
5.8 update van de ahhoz kell az 5.6 vagy 5.7
Adjon valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni

thx -
Ste
addikt
Tehát, ha nem jönnének be a csatornák akkor a legelején amikor a földrajzi helyet kell megadni nyugodtan hazudd magad germánnak, és lőn csoda. Nekem magyar beállítással 40 csatornám volt, némettel 60
Igaz a vivát nekem is kézzel kell beállítanom.
Azt úgy tudod, hogy Channels/Add. Ott megadod a frekit, majd ha kell kézzel finomhangolsz a csúszkán. Ennyi, ha pedig már meglévőt akarsz akkor szólni kell Edit-nek
-
terence
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy nem fordult elő valakivel az ami velem, mégpedig az, hogy nem tudok betenni két csatornát együtt, mégpedig a €uroSport-ot-259,250Mhz ás a \ /iva-t-266,25. Szóval csak külön-külön lehet. Amikor megpróbálom ezt írja ki: ''You selected an existing channel. The existing channel will overwritten.'' A program verziószáma 5.50. Tanácstalan vagyok. Lehet hogy túl közel van egymáshoz a két csatorna
Ha valaki tud az segítsen pls !
(ha volt róla szó akkor bocs de nem tudtam most végignyálazni az egyésszet)
----PCTV PRo stereo----
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
Ez a ChrisTV nem indul.
Mit töltsek le?
Jó lenne, ha a channel lista megmaradna!!!
!!!
!!!
!!!!
!!!!!!
Expot/Import lista inaktív!!!
[Szerkesztve] -
brazso
tag
Nem írod a konfigurációdat, de ha új pci hálókártya is került a gépedbe az adsl miatt, talán az összeveszik a tvtuner-eddel. Vedd ki a hálókártyát ideiglenesen és ellenőrizd utána a kép- és hangminőséget. Alaplapi hálókártya szerintem már nem zavarhat be, de egy próbát az is megér, kapcsold ki ideiglenesen a bios-ban.
-
brazso
tag
Ajándékba vettem egy új Pinnacle PCTV 50i tvtuner kártyám, de nincs hozzá WDM driverem. (A drágább sorozat CD-je került bele tévedésből, 110i és társai, Media Center-rel.) Egy 50i tulaj elküldené nekem csak a drivert? (Az egyéb programok nem kellenek.) Azt hittem könnyedén letöltöm valahonnan, vidéken hagytam a kártyát, így nem tudom visszavinni a boltba. Előre is köszönöm!
-
szeko07
csendes tag
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy kb két hónapja vettem egy pinnacle pctv pro tunerkártyát, eddig nagyon jól működött,(bár nem tudtam vele felvenni, mert nem volt hang). Ma viszont teljesen megkergült! A kép jön, de egyfolytába súg, és recseg!
Ha tudtok légyszives segítsetek! Ez összefügghet azzal, hogy ma kötték be az adsl-t?
Ha már volt hasonló kérdés akkor ne haragudjatok, de most sajna nincs túl sok időm elolvasni!
Köszi! -
szpepus
csendes tag
Az a probléma hogy kb 5 csatorna jön be a tv kártyámmal...de nem is alapok, hanem pl a bbc, az eurosport, meg tv2...de RTLklub meg nincs....
Ötletek?
Kössz -
hamzai
csendes tag
Hi!
Kicsit utánna néztem, és minden problémám megoldódott a 110i-vel.
Felraktam a 3.20-as mediacentert (driver-t tartalmaz) és nincs gondom a sercegő hanggal (ki tudom választani keresés előtt külön azt, hogy Hungary + Pal B), és a távirányító is rendben műxik. Plusz még a kép minősége is jobb lett egy kicsit.
Le tudjátok tölteni a www.pinnaclesys.com ról -
tuba
csendes tag
Sziasztok,
nagyon köszönöm a sok segítő szándékú hozzászólást....
Nah, de ha már nekem nem segített senki, akkor én segítek másoknak. Ha tehát valaki a jövőben szépen felinstallja az új PCTV stereo kártyáját, de az hardver és driver gondokra hivatkozva nem akar indulni, továbbá SP2-es XP-je van, akkor spórolja meg azt a pár óra szívást, amin én végigmentem, és kapásból látogasson el ide:
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV/
PCTV/PCTV+Stereo+Support/Software+Updates+and+Drivers/PCTV+Vision/
Pinnacle_PCTV_5_90+AudioLevel+Control+Patch.htm?mode=documents
Itt értelemszűren kiválasztja és lekapja a ''PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL'' elnevzésű 527KB-os kis exe fájlocskát, feldobja a gépre, és ta-ta-ta-táááá, láss csodát....
Mindnkinek kellemes TV-zést kívánok, 15.45-kor Gusztáv kalandjai, fél hétkor meg Zénó füstöl, ki ne hagyjátok....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sashaboy
csendes tag
Szisztok!
Segítséget szeretnék kérni abban,hogy már a második Pinnacle PCTV kártya van nálam,de folyton baj van vele!Az első a Mediacenter 110i típusú volt,azzal az volt a gond,hogy az istennek sem akart sztereóban adni hangot,viszont a képe kitűnő volt!A mostani PCTV Stereo típusú,ennek viszont a képe zavaros,mindféle csíkok vannak rajta hiába finomhangolom,és a hang is folyton eltűnik,hiába egyszer már beállítottam!
Kábeltv-n keresztül szeretném nézni.
Sashaboy -
luciferc
őstag
válasz
kakukkocska
üzenetére
hoppá, benéztem, nem PCTV stereod van
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Akkor mégis csak az elektromos terheléssel lehet gond. Nézd át, hogy hány nagy teljesítményű fogyasztó van azon a vezetékszakaszon, amin a géped az egyik.
Nekem is volt hasonló problémám, hogy a gépem állandóan lekapcsolgatott, aztán kiderült, hogy a hálózat nem bírta a terhelést, mert valamit elb...tak a villanyszerelők (persze az áramszolgáltató villanyszerelői). -
torbit
tag
Üdv!
Egy megoldhatatlannak tűnő problémám van: Pinnacle PCTV Pro, berakom a gépbe, felinstallálom, minden ok., de mikor rádugom a tv-kábelt, leveri a biztosítékot...
Olyat is csinált már, hogy nem azonnal verte le, behangoltam a csatornákat, majd kapcsolgatás közben nyomta le megint a biztosítékot...
Van ötlete valakinek mi lehet a gond?
Mondtak már olyat, hogy a nagy áramfelvételt nem bírja az elektromos vezetékhálózat a falban, de olyan sok áramot venne fel a tv-kártya?
Ja, a kártyának nincs baja, más lakásban minden ok. vele.
-
pink75
aktív tag
válasz
kakukkocska
üzenetére
ment mail
-
kakukkocska
csendes tag
Annyi változás van időközben hogy a hang megjavult, de hibaüzenetet továbbra is irja hogy ellenőrizzem a hardverösszetevőket, illetve néha nincs text, és ami a legfájóbb nem sztereó a kártya a tv adások alatt(mtv viva VH1) PEDIG EZEK TUTI SZTEREÓ ADÁSOK????
a ****** tele van ezzel a kártyával..... ennyit még egyel sem szívtam... egy kis segítség elkelne.....

-
tuba
csendes tag
Jah, a lényeg...
Az eszközkezelőben a problémás helyen (PCTV Stereo PAL Capture Device) ezt írja ki:
''A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)''
Természetsen ha frissíteni akarom az illesztőprogit, azt mondja a gyári CD-re, hogy nem talál a meglévőnél frissebb drivert... paffff....
-
tuba
csendes tag
Sziasztok,
Volt már valakinek ilyen gondja?
Vettem a Pinna PCTV-t, szépen bearokom az egyik slotba, felinstallom, de az istennek nem akar elindulni. Az asztali ikonra kattintva az mondja, hogy hardver inicilációs problemje van, az eszközkezelőben a PCTV Data service oké, de a PCTV Stereo PAL Capture Devuce-nél ott a sárga felkiáltójel.
Természetesen vagy 5x leszedtem, majd feldobtam az egész drivert, ugyanaz az eredmény. (legújabb dirctX, egyebek fenn van) Még arra gondolok, hogy ott csasztem el valamit, amikor a hang-kábellel kellett (volna) a hangkártyát és a tunert összekötni. Nekem integrált alaplapom van (Abit IS7), végül nagy nehezen találtam eldugva nem messze a slot-helytől egy olyan kis csatit, amibe passzolt a kábel. De lehet hogy nem oda kellett volna mégsem? Több ilyen csatit nem látok. De lehet hogy egészen más bjaj van...
Help.... thx....
ui: ja, és van még a gépben egy canopus digitalizáló kártya, de az csak nem kavarhat be?!
[Szerkesztve] -
kakukkocska
csendes tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt vásároltam egy pinnacle mediacenter 110i típusú tv tuner kártyát, melyet egy intel p4-es számítógépben, egy soundblaster audigy 2 zs hangkártyával szeretnék használni.
A mellékelt szoftverek rendben települtek, a kártyát a gép felismeri, és az működik is.
A kártya képével minden rendben van, viszont a hang több esetben torz, vagy nincs is. Természetesen elolvastam a használati útmutatót a fenti hangkártyával kapcsolatban, de a megjelölt PAL B hangnormát és országként megjelölt (Németországot, Ausztriát) hiába választom lehetőségként, a kártya hangja nem változik, tompa és torz marad.
Kérem a segítségeteket , hogy a fent megjelölt kártya http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 melyik csatlakozójára kell a tv tuner kártya kimenetét csatolnom? Jó e az adott gyári audiókábel?
A csatolásnál van-e a gond, vagy a kártya beállításainál, mivel a hangkártya digitális kimenetre van állítva.
A kártyát kábeladások véletére használnám Nyíregyházán az UPC rendszerén. Sajnos az upc hang és képnormáját nem ismerem, igy ez támpontul részemre nem szolgál. Sajnos azt sem tudom, hogy a mediacenter beállításainál a hang menüben a hangforrást és a hangbemenetet hová kellene állítanom, ezidáig a számtalan variácíóból egy beállítással sem sikerült a hangot megtiszítanom.
További észrevételem, hogy a médiacenter program, a tv adások választásánál több esetben a következő hibaüzenetet küldi: '' A lejátszás nem lehetséges, ellenőrizze a hardverösszetevőket!'' Ebben az esetben a kívánt csatorna sajnos nem választható ki.
Akinek hasonló config van a gépben a tapasztalatokat leírhatná.....
Ja és a kártya nem szól sztereóban a kábelse tv adásoknál, de máshol igen... (internetes rádió)
Csak én szívok vagy másnak is hasonló gondja van-e a kártyával???
Minden segítséget nagyon köszönök! -
Lamair
aktív tag
up #834
-
hamzai
csendes tag
Sziasztok!
Én mos vettem egy PCTV 110i-t. Minden tuti, azt leszámítva, hogy amikor elindítom a Mediacentert, egy kis idő után ''lefagy'' a távirányító. Hiába nyomogatom nem csinál semmit. Ha megmozdítom az egeret, akkor újra jó. Rádiós az egerem, gondoltam ez a baj, de kiszedtem az elemet belőle (esetleg az egér ad valami jelet) de úgy is lefagy.
Valakinek van valami ötlete?
Üdv,
P. -
bmagyarg
csendes tag
Szia!
Na szóval tegnap letöltöttem a mediacenter 3.2 upgradjét. feltelepítettem, a kép jobb lett de még mindig egy kicsit hangyás. viszont most nem tudok finomhangolni. nincs rtlklub.
Amit írtál pctvvision honnan lehet leszedni, mert a pinnacle honlapján csak a mediacenter upgradje van 110 i hez.
A Chris TV is feltettem jobb a kép a media centernél, de nincs hang csak sistergés.
És csak 21 napos próba. Ezt lehet ''bővíteni''?
bmagyarg -
-
rudeee
senior tag
válasz
bmagyarg
üzenetére
Nem a media centerre gondolok, hanem a rendes meghajtódriverre ami a PCTVvision-t a Teletexet és a többi drivert tartalmazza a kártyának.
Nekem az 5.50 driver van fent és avval nincsen gond.
A hang akadása lehet driver miatt is de rossz beállítás miatt is.
A hangkártyádnál a mintavételi-konverziós minőséget állítsd a legjobbra mind lejátszásnál és felvételnél amit a vezérlőpultban a hangoknál tehetsz meg.
A képnek olyannak kell lennie mint normál TV esetén legalább de annál inkább jobbnak. (TV felbontása 625 sor és a monitoron is annyi lesz)
A csatornáknál Hungary és PAL valamint Antenna vagy Cabel között választhatsz attól függ hogy mid van. -
-
rudeee
senior tag
válasz
bmagyarg
üzenetére
Szia!
Cseréld le a PCTV driverét a legújabbra amit a gyártó oldaláról szedhetsz le.
Ha evvel sem lesz jó a képe akkor az antennakábelt dugd rá a TV-re hogy megnézd ott csinálja-e a szemcsésedést.
Ha csinálja akkor a kábellel van a gond.
Esetleg próbáld meg erősítő nélkül bedugni a TV kártyába hogy úgy miként viselkedik. -
bmagyarg
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy Pinnacle PCTV 110i kártyám. És a tv képe szemcsés a hang se igazán tiszta a magas hangok túl erősek.
A gép 10 méterre van a tv-től 10 m-es antenna kábellel előtte egy antenna jel erősítő és semmi változás.
Mi lehet a baj?
A szgép ház oldalfalai lyukasak(mint egy háló), tehát nem teljesen zárt ez lehet probléma?
előre is köszi a válaszokat
bmagyarg -
RAM
őstag
Újabb Restart után csak a fél fülemre hallok (bal).
Rejtély!!!
Mi - Miért? - Tipp? -
RAM
őstag
Grrr.
Megtörtént a ReStart...
Elindít.
Hopp 2 perc kb. és a hang elment!!!
ogy tudom kideríteni, hogy most mi - miért xaraxik???
:F :U :F :U -
RAM
őstag
Mi a .... van?
Egyszercsak beáll.
Kilépek.
Belépek. Zúgás!!!

-
RAM
őstag
Nálam a RTL KLUB, TV2 combo lett rosszabb. (Fggőleges csíkok erőteljesebb látszata.)
A TV-n nem látni változást.
-
-
hefe
aktív tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
És mi van az 5.90el a pro alá? Ősesincsen?
-
hefe
aktív tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
A színfalak mögött én is az 5.80ra pályáztam de kell az előzmény is hozzá sajnos

-
hefe
aktív tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Hát kellene egy 5.60as avgy 5.70es driver alá.....

-
hefe
aktív tag
Valaki talált már ezen a kurva interneten egy 5.60as vagy 5.70es pctv drivert?
Nem tudom elhinni hogy nincsen!
Még dc++on se találnipedig vagy 20 külföldi sokszáz terrás hubokon vagyok...

-
Lamair
aktív tag
#834 help
-
RAM
őstag
Valami nem tudott inicializálódni?
ReStart és minden a régi.
Sem a MovieMaker, Sem a ChrisTV nem mutatott csak mákos..... -t.
De mostanában elég parás dolgok jelennek meg.
Teletext, full képernyő képmentésre biztos kifagyás!
(Legalábbis Nem válaszol 2-3 perc után kilövöm.
) -
RAM
őstag
Tegnapról mára nem találódik semmi sem.
Mi történhetett?
Én semmi különösről nem tudok.
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy a Pinnacle PCTV (mono-régebbi kártyám) beszerelése után és amint a koax antenna kábelt bedugom rögtön moires lesz a kép.
Ennek okát nemtudtam mai napig megtalálni.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni ,bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Másik topicba folytattam erről beszélgetést de nem tudtuk megoldani a gondot, remélem itt tud valaki segíteni benne.
Kérem hogy olvassátok el ezt a belinkelt részt: [link] itt mindent részletesen leírtam a konfigrokról és a változásokról amiket eddig csináltam! -
Lamair
aktív tag
A gondom a következő van egy pctv-pro kártyám, hosszú idő ót aelőkutattam a szekrény mélyéről beraktam a gépbe telepítettem vivion elindít (5.5-ös ) és szomorúan látom hogy rave-nek ismeri fel pedig ez PRO tudom mert az előző konfigomba pro-ként használtam!
Más felismeri az összes csatornát , de pal jelet kiválasztva egyszerűen csak az RTL-klubbnak a TV2-nek és a z M1-nek van hangja a többin sistergés! WHY?
már próbáltam német dán cseh beállításokkal is -
Lord!
csendes tag
Hi mindenki!
PCTV USB2 (50e) kütyümet a saját programjával nem bírom működésre bírni. Nem akarok én semmit sem felvenni csak egyszerűen tv-t nézni egy laptop-on. Kép van minden programmal, megfelelő, kivéve a hozzá melléket medianyavajával (3.2), amely nemtalálja a csatornákat. Hang kizárólag a christv 4.70nel volt de ott meg csúszik és a távvezérlő sem működik. Kipróbáltam ATW, Descaler, windvr mediacenter, stb. sehol a hang, a kép meg zseni...
Valaki segítsen PLÍÍZ!!!! Minden megoldás érdekel...! -
DarkFater
tag
HUHHHH.
Hogy én hogy úúútálom a Pinnacle-t.
Két hétig volt egy PCTV Pro-m. Azt a tömény szívást istenem!
Soha többé Pinnacle.
-
bbchris
senior tag
Mivel USB-s nem hiszem hogy lesz vele probléma , mivel csak a VIA PCI portja valamiért nem tudta kezelni bizonyos Miro pcTv Pro stb tunereket amik PCI-osak voltak . Az USB egy külön eszköz és nem hiszem hogy bele tudna zavarni a PCI részbe sőt szerintem nem is tud sehogy sem .
Azért még várd meg egy-két hozzászólást . -
HOD
csendes tag
Hi!
Kinéztem egy tuner kártyát, és érdekelne a véleményetek:
Pinnacle MediaCenter 100E USB
Én igazából nem értek hozzá, tv-ből való felvételre akarom használni!
Ilyen gépem van: Aopen AK79D-400VN + AMD Athlon XP 2000
Érdemes ilyen tonert venni vagy inkább hanyagoljam?
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Hogyha nem működik a hangerő szabályozó de a skála igen , nekem SB audigy 2 -nél úgy segített ezen hogy a mixerben átállítottam ''What u heart''- ra és máris ment a dolog . De a Pinnacle setupjában ahol capture , audio , recording , channel stb beállításoknál az audió belááításban van két fajta beállítás és azt kell matatni van a : TV playback input és a Sound recording input menüben kell állítgani és akkor jó lesz . Nekem is a TV kariról egy a gyári kábellel van a hangkari line-injébe belevezetve és ezeket állítva működött .
-
Szóval, tuti lesz rajta olyan kimenet, mert az enyémen van, és előszőr azon vezettem át a hangot a hangkarihoz (később a házban).
Viszont az SP2-se telepítést úgy csináld, hogy előszőr csak nyomasd fel a sima drivert (pár száz k), amit a Pinnacletől letöltesz, majd arra telepítsd a programot amit a cd-n adtak hozzá, de ne legyen a driver bepipálva a telepítésnél, mert akkor felülírja a működő SP2-es verziót a régivel, ami nem müxik SP2 alatt. -
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Sajnos nincs több ötletem.
-
szumoo
senior tag
Oksa megelesem! De nekem azért rémlik az, hogy nincs olyan kivezetés, mert meglepődtem rajta, mikor csináltam.
Na mondtam én neki, hogy már ideje lenne egy reinstall!
Majd akkor felrakom neki az SP2-es win-t és majd lássuk mi lesz az eredménye!
Köszi a segtíséget!
Üdv.: Szumoo -
Pizzafutar
aktív tag
-
szumoo
senior tag
Most is a belső hangkábellel van összekötve és így nem okés.
Ezért is kérdeztem, hogy mi lehet a gond.
Esetleg rosszul dugtam volna össze? De akkor meg nem lenne hangja, nem?
Szal nagyon más ötletem nincs.
Gondoltam, hogy osszedugom egy külsö kábellel a line-in-el, de semmi kimenet nincs a karin! Ez is furi volt számomra.
Ha van még vmi ötleted, akkor azt megköszönném.
Igaz nem otthon vagyok, hogy nézzem, hanem melóhelyen, de majd du meglesem.
Üdv.: Szumoo
-
Akkor nem a távirányítóval van a baj. A programon belül is ez lesz a helyzet, nem? Tehát az egérgörgőre gondolok. Nekem akkor volt ilyen probléma, amikor külső kábellel csatlakoztattam a kártyát a hangkari line in bemenetéhez. A megoldás, csatlakoztassátok belül, egy szabványos hangkábellel (belső csatlakozókon).
-
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Hát ha már te is kizártad a driver hibát, akkor csakis hw hiba lehet, azt meg nem tudod javítani. Valszeg haldoklik a saját memória a kártyán, esetleg csak túlmelegszik és kéne oda egy kis cirkuláció.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Unokatesóm nemrégiben vett egy ilyen Tv-tuner karit (Pinnacle PCTV Stereo).
Minden nagyon jól mükszik rajta,csak a távirányítóval nem tudja szabályozni a hangot!
Mit kellene csinálni, hogy tudja ezt kezelni? Milyen kábelt kell hozzá?
Thx a helpet!
Üdv.: Szumoo
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Itt van valami ami kb 53 megás ez nem jó ?
Bővebben: link -
hefe
aktív tag
A Chris-tv lite-ban hogy a fenébe lehet leszedni a fölső zöld névjegyfeliratot?
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok!
Ugyan nem ezzel a kartyaval van gondom, de ez a topic eleg olvasott, ezert itt is felteszem a kerdest:
Történt, hogy az új PCIE-s gépembe beleraktam egy elfekvő régi Leadtek WinTV2000-es (nem XP!) kártyát. Azt tapasztaltam, hogy overlay üzemmódban, tehát amikor közvetlenül a videókártya memóriájára dolgozik a kártya, zavar van a képben, jól láthatóan oszlopokba csoportosul, hibás bitekkel. A zavar szabályos rendszert alkot, vételi dolgok kizárva! Ha azonban grabing módon használom - a cpu-n keresztul - a kép jó. Kipróbáltam mind XP mind Linux alatt, tehát driver hiba sem lehet.
Tapasztalt valaki ilyesmit? -
Horny256
senior tag
Hi all
Talált már valaki 64 bites drivert hozzá
-
ToBeY
nagyúr
Kéne nekem egy jó driver a kártyához hiába teszem fel a legfrisebbet azt írja ki mikor indítom a chrístv-t no capture device ez pedig driver hiba gond szerintem.Pedig látszólag minden ok az eszközkezelőben ott a kártya és semmi hiba jel de mégsem indúll a christv.Ja ha egyszer sikerűl beinditanom ok de miután frissitem a vga driverem(forceware)ismét előjön ez a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
): a dscalert el lehet parancssorból indítani úgy, hogy adott csatorna induljon?

tudom. De úgy sem mennek most.