- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
#79335424 #152 üzenetére
Először is köszi a segítséget
, és hát nagyon megköszönném, ha tájékoztatnál a fejleményekről. Anno még néhány hónappal ezelőtt tanácsoltad, hogy szerezzek be egy LAN Adaptert, és szintén Neked köszönhetően az általad becsatolt link-ről be is rendeltem egyet Kínából, ami időközben meg is érkezett. Szóval ezért gondoltam, hogy itt volna most már az idő megpróbálkozni ezzel az (első látszatra) nem túl egyszerű Asterisk beüzemeléssel. Nekem ugyan van okos és buta telóm is, de rövidesen mennék ki külföldre, és ott, ha csak nem találok free wifi-t, nem igazán lesz Net-em, ezért gondoltam, hogy nem lenne rossz ezzel az alternatívával élve kapcsolatot tartani a szeretteimmel.
Azt mondjuk sajnálom, hogy nem lesz dual boot a miniPC, mert filmeket ezzel szoktam kirakni a TV-re házimozizás céljából, de végül is van egy ezCast Dongle-m is, legfeljebb majd arról adom a műsort, ha igény lesz rá. (Bár most kérdésként vetődik fel bennem az, hogy a linux alap alól nem lehet avi, mp4 filmeket lejátszani? Egyesek szerint a Linux okosabb a Windows-nál.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Honda topik
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest