- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Köszönöm a segítséget, buherálok ezerrel! Jöhetz még!
Hiroyuki Goto 1995-ben összesen a Pí 42195 számjegyét idézte fel fejből (a megfelelő sorrendben). Laza csávó lehet

-
burgatshow
veterán
Köszönöm a segítséget, buherálok ezerrel! Jöhetz még!
-
heihachi
addikt
egy két szösszenet amit én tudok
a pí ókorban is ismert szám, pontosan ki találta fel azt nem tudom.
maga a szám egy irracionális szám amelynek eddig asszem 52 tagja ismeretes még a 3,14 után vagyis 3,14...
a pí mint szám a kör kerületének és átmérőjének osztásából keletkezik, vagyis a kör kerület kb 3,14 szer akkora mint az átmérő
ugyanakkor a 180 fokot is jelöli, mint radián
remélem segítettem
egy érdekesség : én úgy hallottam hogy sok építész pí helyett 3mal számol. Na ez vajon igaz ??
Ne már... 52?
Bővebben: link -
heihachi
addikt
Bővebben: link
sajna nem magyar
-
heihachi
addikt
-
faster
nagyúr
-
heihachi
addikt
-
lamadou
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
Joczeek
addikt
Hali!
Van 1 kis munkám! Kikéne deríteni mindent a pí számról. Ki találta meg vagy fel, mit osztanak mivel, hogy sosem fogy el a maradék szal minden infót szívesen várok e bűvös számról!Nem néztem az elejét,akkor neked is ajánlom a linket.
-
Joczeek
addikt
maga a szám egy irracionális szám amelynek eddig asszem 52 tagja ismeretes még a 3,14 után vagyis 3,14...
a pí mint szám a kör kerületének és átmérőjének osztásából keletkezik, vagyis a kör kerület kb 3,14 szer akkora mint az átmérő
remélem segítettem
egy érdekesség : én úgy hallottam hogy sok építész pí helyett 3mal számol. Na ez vajon igaz ??
Bővebben: link
Minden amit a pí-ről tudni kell. -
strike-force
őstag
Sain Márton - Matematikatörténeti ABC , Tankönyvkiadó, 1977
193.oldal. van benne róla egy 3/4 a4es oldalnyi rizsa, hogy ki mikor mennyinek számolta ki, meg ilyenek.
esetleg holnap estére be tudom szkenneltetni és elküldeni, ha nagyon sürgős. -
MUŁĐER
addikt
remélem segítettem
a pí végtelen te

-
mormota
senior tag
remélem segítettem
52???
a super pi 8millio jegyig számolja -
Kobe
veterán
Hali!
Van 1 kis munkám! Kikéne deríteni mindent a pí számról. Ki találta meg vagy fel, mit osztanak mivel, hogy sosem fogy el a maradék szal minden infót szívesen várok e bűvös számról!egy két szösszenet amit én tudok
remélem segítettem
-
mormota
senior tag
Ezeket már próbáltam, de nem jutottam sikerre!
Superpi??? Hol?http://www-groups.dcs.st-and.ac.uk/~history/HistTopics/Pi_through_the_ages.html
igaz angol, de történelmi -
burgatshow
veterán
-
mormota
senior tag
google? kurzor? yahoo?
hameg mást nem tudsz, akkor a super pi honlapján van egy kis leirás -
burgatshow
veterán
Hali!
Van 1 kis munkám! Kikéne deríteni mindent a pí számról. Ki találta meg vagy fel, mit osztanak mivel, hogy sosem fogy el a maradék szal minden infót szívesen várok e bűvös számról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bontatlan! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 (MZ-77E500B)!
- Lenovo Thinkpad L590,15.6",FHD,i5-8250U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest