- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
ha adatbazis utf8 es html is, akkor az adatbázisadatok jól jelennek meg az oldalon, de a html kód tele van kérdőjelekkel illetve négyzetekkel (böngészőtől függően)
nyilván a html-lel van a gond, csak nem értem h mi. elvileg sima txt fájl (mármint nyilván php, de sima nyers szöveg)
szóval ezt most nem értem, h mit csinálok rosszul, pedig pár év php azért benne van az ujjaimban. igaz jópár éve nem nyúltam kódhoz. -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6 #5369 üzenetére
vki? #5369
-
Sixkiller6
őstag
jó reggelt,
kérdésem lenne (mint topic-nyitó
), évek óta nem nyúltam php-hez, most viszont egy kisebb családi céges igényt kéne kielégítenem. Következő a probléma:
php-s weblap, mysql a háttérben
a db-ből érkező adatok ékezetes betűi nem jelennek meg, pontosabban mindenféle krikszkrakzsszal. a html rész charset-je iso-8859-2, a mysql db utf8
phpmyadminon keresztül az adatbázisban lévő adatok jól néznek ki.bármi tipp? ha a böngésző karakterkódolását átállítom, akkor viszont a weblap ékezeteiből lesz mosolygós csilingelős kínai, de jók az adatbázis-adatok.
mit szúrok el?
ui: ja, egy másik régi projektemet gyorsan feltettem, az teljesen jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest