- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter #7918 üzenetére
1. Hát kitörültem a hdr-bg-t és végén azt a másik két képet átszerkesztettem és már jó is volt
2,3. Azt pedig úgy, hogy letörültem az adatbázist és újra felraktam most is utf 8-al de most csináltam a honlapon az adminfelületen egy konvertálást
A helyesírási hibákat pedig csak át kellett írni
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter #7916 üzenetére
Az úgy tökéletesen megfelel
, és kösz a helpet mindenki helyreállt minden
-
zalyy
tag
Az 1. problémát is megoldottam köszönöm a segítséget
most már csak a helyesírás van és úgy vettem észre, hogy aki 1280x1024-nél kisebb felbontáson nézi a honlapot az elég furán látja, hogy tudnám úgy alakítani, hogy mindenki ugyanúgy lássa? (én pl 1280x1024-es felbontáson tökéletesen látom)
-
zalyy
tag
válasz
Louloudaki #7913 üzenetére
Nincs semmi ez alapból is mindig így volt, nem .css-be vannak a szövegek amit át kell írni de nem találtam meg
-
zalyy
tag
válasz
Louloudaki #7911 üzenetére
A banner 150px nem nagy nem tolhatja szét, az információ doboz nekem tökéletesen megjelenik, mekkora felbontást használsz, mert szerintem az lesz a baj
-
zalyy
tag
2. 3. probléma megoldva, köszönöm a segítséget de az első még nem oldódott meg
Másik kérdés:Van pár nagybetű helyesírási hiba a fórumon magában a rendszerben pl.
Ki van itt ablakban
vendég:
rejtett:
tag:Ezeket hol tudnám átírni, hogy nagy betű legyen?
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss #7905 üzenetére
És ezt a CARACHTER SET-et hol találom?
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss #7903 üzenetére
Nem nincs megoldva és nem szartam le, amielőtt a weblapot költöztettem volna annál a hostnál rendesen működött minden, csak most itt költözéskor lett ez a "?" dolog
-
zalyy
tag
válasz
Peter Kiss #7900 üzenetére
utf8_hungarian_ci minden tábla ezen van
-
zalyy
tag
válasz
Sk8erPeter #7898 üzenetére
1. Megy az oldal a hostnál voltak a gondok nem az én hibám
2. UTF 8-at használok és az van mindenhol minden táblán stb.
3. A honlapom chatjéről és fórumjáról van szó gépeld be a honlapcímet és lesd meg
-
zalyy
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár problémám a honlapomon mivel éppen most költöztettem át egy másik hostra, mondanám is.
1. probléma:
A small-liferpg.net nevű honlapomon a fejléc háta mögött levő kép nem tölti ki a területet a menüig (Főoldal,Forum,stb.)
Itt a két kép:
http://postimage.org/image/7eezon60xhttp://postimage.org/image/c9cq665tb
És erről beszélek: http://s17.postimage.org/ck3wjgbj3/fejlechiba.png
Próbáltam már átméretezni a képet és feltölteni, átírni a .css-ben de sehogyse akarta kitölteni
#head-r {
height: 175px;
background: url(../images/img/hdr-r.gif) 100% 0 no-repeat;
}
#head-l {
height: 175px;
background: url(../images/img/hdr-l.gif) 0 0 no-repeat;
}2. probléma:
A honlapon sok ékezetes karakter helyén ez van: � pedig vannak helyek ahol mutassa a magyar ékezetes karaktereket és pl a főoldalon vagy a fórumon nem.
3. probléma:
Valamiért mikor pl. a chatbe vagy a fórumon új topicot nyitok vagy hozzászólok a szövegét nem jeleníti meg minden mást igent a dátumját, hogy mikor lett létrehozva stb.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: Ma arra jutottam, hogy töröltem az adatbázist létrehoztam még egyszer és importáltam az sql-t utf8_hungarian_ci -vel, most minden tábla utf8_hungarian_ci de a kérdőjelek nem tűntek el és a probléma nem oldódott meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged