- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Helló!
A változtatni szeretnék valamit wp oldalamban. Már megtaláltam a firefox elem vizsgálatával, hogy mit kellene átírnom. Azt hol tudnám megnézni, hogy melyik fájlt kell átírni, mert most én vagyok vak, de nem találom.
-
ace05
senior tag
válasz
trisztan94 #15120 üzenetére
html: [link]
itt a php kódja:
<?php
$nev=$_POST['nev'];
$cim=$_POST['cim'];
$hawaiidb=$_POST['hawaiidb'];$hawaii=isset($_POST["hawaii"]);
print 'A rendelés adatai:' ;
print "<br> </br>Az ügyfél neve:".$nev ;
print "<br> </br>Az ügyfél címe:".$cim ;
print '<br></br>A megrendelt termékek:';
if ($hawaii==1);
print '<table width="200" border="1">
<tr>
<th scope="col">Pizza megnevezése</th>
<th scope="col">Darab</th>
<th scope="col">Ár</th>
</tr>
<tr>
<td>Hawaii Pizza</td>
<td>2500 ft</td>
<td> '.$hawaiidb.' </td>
</tr>
</table>'?>
-
ace05
senior tag
Üdv mindenkinek segítséget szeretnék kérni.
Nagyon kezdő vagyok és még tanulom a nyelvet. Gyakorlásként egy pizza sütő oldalát csinálom. Egy html oldalon felvettem hat pizzát képpel egy táblázatban, amikhez hozzárendeltem egy radiobuttont és textboxot amibe a darab számot lehet írni, ezekhez változót is hozzárendeltem. A vásárlásgomb egy php oldalra vezet ahol kiírja a vevő nevét, címét (ezeknek is van egy textboxa a html oldalon) ez megy. Sőt, még az is, hogy táblázatban kilistázza ha az első pizzát és darabszámát meg az árát, ha a radio buttonja aktív. Itt elakadtam. Azt, hogy tudom megcsinálni, legyen egy fix táblázat sor amiben benne van három cella (pizza név, ár, db szám) és ez alá folytatólagosan jöjjön táblázatban az a pizza aminek a radio buttonje aktív? Adobe Dremweavert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest