- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Helló!
A változtatni szeretnék valamit wp oldalamban. Már megtaláltam a firefox elem vizsgálatával, hogy mit kellene átírnom. Azt hol tudnám megnézni, hogy melyik fájlt kell átírni, mert most én vagyok vak, de nem találom.
-
ace05
senior tag
válasz
trisztan94 #15120 üzenetére
html: [link]
itt a php kódja:
<?php
$nev=$_POST['nev'];
$cim=$_POST['cim'];
$hawaiidb=$_POST['hawaiidb'];$hawaii=isset($_POST["hawaii"]);
print 'A rendelés adatai:' ;
print "<br> </br>Az ügyfél neve:".$nev ;
print "<br> </br>Az ügyfél címe:".$cim ;
print '<br></br>A megrendelt termékek:';
if ($hawaii==1);
print '<table width="200" border="1">
<tr>
<th scope="col">Pizza megnevezése</th>
<th scope="col">Darab</th>
<th scope="col">Ár</th>
</tr>
<tr>
<td>Hawaii Pizza</td>
<td>2500 ft</td>
<td> '.$hawaiidb.' </td>
</tr>
</table>'?>
-
ace05
senior tag
Üdv mindenkinek segítséget szeretnék kérni.
Nagyon kezdő vagyok és még tanulom a nyelvet. Gyakorlásként egy pizza sütő oldalát csinálom. Egy html oldalon felvettem hat pizzát képpel egy táblázatban, amikhez hozzárendeltem egy radiobuttont és textboxot amibe a darab számot lehet írni, ezekhez változót is hozzárendeltem. A vásárlásgomb egy php oldalra vezet ahol kiírja a vevő nevét, címét (ezeknek is van egy textboxa a html oldalon) ez megy. Sőt, még az is, hogy táblázatban kilistázza ha az első pizzát és darabszámát meg az árát, ha a radio buttonja aktív. Itt elakadtam. Azt, hogy tudom megcsinálni, legyen egy fix táblázat sor amiben benne van három cella (pizza név, ár, db szám) és ez alá folytatólagosan jöjjön táblázatban az a pizza aminek a radio buttonje aktív? Adobe Dremweavert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest