- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
CSorBA #11013 üzenetére
Az IrfanView is képes generálni statikus képgalériát, de pont azon volna a hangsúly, hogy egyszer felrakom, beállítom, és elfejeltem utána. Csak FTP-n másolom át az új képeket, és már tudom is másnap mutogatni akár a munkahelyen is.
Ezt találtam eddig, valami ilyesmire gondoltam. Pár dolgot azért módosítok rajta, de nagyon nem akartam volna nulláról kezdeni.
-
sanzi89
addikt
Vannak a családi fotóim mappa szerint rendszerezve, és jó volna valamilyen megjelenítés amit böngészővel lokálisan vagy távolról el lehetne érni. Erre kellene valamilyen megoldás.
Amiket eddig találtam azok inkább weboldalba ágyazhatóak voltak, és csak pár kép megjelenítésére lettek tervezve. Vagy csak nem találtam még jót...
-
sanzi89
addikt
Tudom nem tartozik szervesen a topikhoz, de jobb helyet nem találtam a kérdésemnek.
Van egy hálózati szerverecském, amin bizonyos mappa rendszerben vannak képet. Ezt szeretném valamilyen php-s galérián keresztül megjeleníteni, valami hasonló módon, mint pl a Picasa. Erre létezik valamilyen egyszerű és ingyenes megoldás? Vagy használ valaki már ilyesmit?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged