Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
A másik topikban már leírtam, hogy általában ilyenkor mi alapján rendeznek (legalábbis az MLSZ): pont, győzelmek száma, gólkülönbség, lőtt gól.
-
biker
nagyúr
a többiek gondolom azért nem tudnak helyes választ adni, mert qrvára nem mondod el, szerinted mi a jó sorrend?
a computer NEM GONDOLATOLVASÓ, hanem végrehajtja az utasítást
az utasítás jelenleg csökkenő rendezés
ez azt jelenti, pont egyezés esetén a következő feltétel szerint csökkenő elv szerint rendez, tök helyesen ÁBC szerint csökkenőben.Neked meg "gondolom" más lenne helyes, pl pontegyezés esetén több rugott gól, az is egyenló több akármifasssom szerint
Le kell írni, mit szeretnél, ez igaz a számítógépre, és ide a fórumra is!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ne duplikáld már légy szíves a hsz.-eidet mindenhova... Elég lesz egyszer is.
(#15589) daninet :
Akkor valamit félreérthettél, mert Google Docs-szerű megoldást senki sem javasolt.
-
daninet
veterán
szerintem wordpressre vannak táblázatkezelők (joomlára legalábbis vannak, akkor kell legyen WP-re is), nem kell ezt írni. Simán mint excelben csinálsz egy táblázatot és irkálsz be függvényeket. Nem mondom, hogy ingyenes lesz, de akár még olyat is találsz.
Ha pedig nincs akkor Google Doc-ból táblázatot beszúró bővítmény tuti van. Nekem is van egy oldalam, ott a helyi amatőr teniszezők pontjai vannak, fater segít őket beirkálni azt pl így oldottuk meg és egész jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi