- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter #9363 üzenetére
Ha jól értettem, az volt a kiindulópont, hogy meg akarja jeleníteni listaszerűen felsorolva és különállóan is.
Ha már az oldalon van a 5 cikk content, akkor meg minek újra lekérni? Persze le lehet.
- Egy rész amit írtam kliens oldalt terhel, nem szervert, nem tudom ez neked honnan jön.
- Másrészt, nem egy blokk mozgatás és 2 div display css switch fogja kinyírni a js motort még egy akár ie6-ban sem.Ha a php kódra gondolsz:
Az, hogy most oldalakra tördelve 5-öt vagy 6-ot jeleníti meg vagy mittoménhogy' azt már ő tudja. Irtam is pszeudokódként kell értelmezni, ami kódot leírtam.Most vagy a te problémádat nem értem vagy egyiket se.
Ha valamit nagyon félreértettem volna szóljatok és törölöm a hsz-eket. -
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter #9363 üzenetére
"Ha arról beszélsz, hogy abban a bizonyos fájlban egy normálisan felépített HTML-tartalom van, és abból csak pl. egy adott id-vel rendelkező div-et szeretnél megjeleníteni"
Igen igen, erről lenne szó
Köszönöm neked is még egyszer ezt jQuery-s megoldást kipróbálom majd!
Egyébként igazad van, normál esetben adatbázis kellene stb., de semmi extráról nincs szó, elég egyszerű lap, nem portál, blog, vagy ilyesmi, és csak arra kellene, hogy a már meglévő írások külön is olvashatók és linkelhetők legyenek. És egyelőre csak localhoston megy az egész (easyPHP-vel), szóval még csak próbálgatás szinten van ez.
Köszi mindenkinek még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest