- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #9148 üzenetére
Nem, mivel a json-ön már túl vagyok, így a következő lépcsőre ugrottam, vagyis adatbázis
Jelenleg itt tartok, a kommunikáció egy egyszerű példával már összejött, most épp azon ügyködöm, hogy egy alap login-t hozzak össze. Ezért a kérdésem, ugyanis a response-t szeretném visszaadni, de úgy, hogy a másik oldalon le tudjam ellenőrizni, hogy hol bukott el az autentikáció. Tehát, nem tudom, hogy ezt így meg lehet-e csinálni, de a vgén a response-t adom vissza, de előtte ilyeneket állítanék be:
$response.user_exist = true;
$response.auth=true;
.
.
.
stb.Itt a kód:
<?php
include("mysql_connect.php");
$user = mysql_real_escape_string($_POST['user']);
$pass = mysql_real_escape_string($_POST['pass']);
if($user==NULL)
echo "Invalid username!";
else if($pass==NULL){
echo "Password required!";
} else {
$pass_query = mysql_query("SELECT password FROM test.login WHERE username='$user'");
$pass_query_rows = mysql_num_rows($user_query);
if($user_query_rows >= 1) {
$response.user_exist=true;
if($pass_query == $pass){
$response.pass_ok=true;
$response.auth_ok=true;
} else {
$response.pass_ok=false;
$response.auth_ok=false;
}
} else {
$response.user_exist=false;
$response.auth_ok=false;
}
$ = mysql_result($, 0); // ide nem tudom mi kéne:/
echo $response;
}
?>A jquery-ben utána ha pl response.user_exist=true és response.pass_ok=false jött vissza, akkor úgy manipulálom az input fieldet, hogy pl a password mezőbe pirossal beírom, hogy az adott usernévhez nem megfelelő jelszót írtak...
Speedfire: neked is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest