Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hirtelen ezt találtam...szerintem a lényeget kilehet szűrni belőle.

-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Speeedfire a negatív példát akarta megmutatni
De most jót nevettem a kirohanásodon. Nekem néha a nagy baromságokra nincs is kedvem már reagálni, de ilyenkor mindig azokra gondolok akik nekem is segítettek, mikor abszolút kezdő voltam.Egy valamit nagyon fontos megtanulni, a legfontosabb talán: Teljesen mindegy mit csinálun, hogy csináljuk, akár egy szóból áll az oldalunk, DE amit csinálunk, mindig védjük, sql-t meg különösen. Kezdőként lehet mondjuk hackelős wargamekkel játszani, abból is sokat meg lehet tanulni. pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De most jót nevettem a kirohanásodon. Nekem néha a nagy baromságokra nincs is kedvem már reagálni, de ilyenkor mindig azokra gondolok akik nekem is segítettek, mikor abszolút kezdő voltam.