- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #8746 üzenetére
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Nem azzal van a bajom, hogy összeollózza, hanem ez megint tipikusan az a kategória, hogy na jó ilyen van, ilyen van akkor ezeket beleillesztem, aztán reménykedem, hogy extra dolgot nem fog kérni.
Én csak sírni tudok ezeken a hirdetéseken.
Professzionális, admin felülettel rendelkező oldal, blablablaaa.
Na, de mindegy. Nem is akarom, hogy ez flame legyen. De megint félreértesz, ezzel nem a cms-t akarom lekicsinyíteni, vagy kevesebbé tenni. Csupán, csak annyi, hogy ezek révén már akárki azt mondja magáról, hogy ő professzionális oldalakat készít.
cucka: Jogos.
CSorBA: Mutatós oldal, bár nem értem a joomla-sokat, hogy miért nem szeretik használni az apache mod_rewrite modulját.
mobal: Abban a hsz-ben nem is fikáztam a joomla-t. Nem is inkább nem szeretem, hanem inkább nem szimpatikus.
Elég sok negatív véleményt olvastam róla anno, a sok bug, a sok rosszul megírt kód. Olyan kódrészek mely irracionálisan zabálják a rendszer erőforrását. De ha megkérdezel egy webhoszting céget, hogy mi a véleménye a joomla-ról, akkor le is írja neked jó részletesen szerintem.
Nagyon sok hoszting cég még szűri is a joomla oldalakat, a fájlok maximális számával, mivel nem akarják, hogy egy oldal csak azért, mert rosszul van megírva megegye a szervert. -
biker
nagyúr
válasz
Hehe, +1 nulla, annyiert csinaltuk az aranykapuingatlan.hu oldalt
-
CSorBA
őstag
válasz
Nem! Dehogy. Akkor félreérthető volt
Szerintem van benne ráció. Nagyon sokan szidják a joomlát, de véleményem szerint igen kikupálódott, én is jópár oldalt csináltam már vele, ráadásul a 2.5ös már elég korrekt. Ott már különvált a joomla rendszer és a fejlesztői api. Véleményem szerint akár abból is meglehetne élni, ha ráállna valaki erre az apira és kész. Hogy miért? A rendszer ingyenes. Rengeteg jó sablon van hozzá, ami pár ezerért meg lehet kapni. És ha tudsz hozzá komolyabb modulokat írni, akkor elég gyorsan össze lehet hozni egy igényes oldalt is.
szerk.: Természetesen meg van a maga hátránya a teljesen saját kóddal szemben. De nem akarok érvelésekbe, ellenérvelésekbe belemenni. Nyilván mindenki fel tudja mérni.
szerk2.: Nem akarok belemenni most önreklámba, de pl ez így konkrétan 3-4 óra volt összesen: http://www.helenakozmetika.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest