- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
A Codeigniter tartalmaz többek között egy HTML helpert.
illetve segítség lehet még a HTML Table Classt.Amúgy szerintem elég érthetően leírtam mit szeretnék
Szeretnék olvasható, strukturált kódokat írni, csak még nem tudom mi lenne célravezetőbb.
Nem feltétlenül szeretnék használni "template engine"-t, de ha valaki meggyőz róla, hogy ez visz el a nirvánába, akkor természetesen fogok. Úgy érzem a kódjaim olvashatóbbak lennének, ha csak minimálisan keverednének bennük az egyes programozási platformok.
Pl ha vannak jó PHP megoldások a HTML minimalizálásához, akkor jó, vagy bármi egyéb amire nem gondoltam, akár teljesen banális dolgok is, mint pl. néhány irányvonal vagy programozási stílus bármiA smartykról pl. folyamatosan olvasom, hogy milyen jók, de még nem igazán sikerült átéreznem, hogy mitől is, a példák amiket találtam is inkább arról szóltak, hogy milyen jó sablonokat lehet velük készíteni-ami persze jó-de nem feltétlenül éreztem átláthatóbbnak a dolgokat ettől. És mindig csak ilyen "Helló világ" szintű példákat találtam, pedig egy komolyabb feladatnál talán könnyebben meglátnám a dolog nagyszerűségét
De mondom, nem a smarty a lényeg, hanem a strukturált, karbantartható, olvasható, továbbfejleszthető nézetek. Ha smarty a megoldás, akkor az, ha bármi más, akkor bármi más
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest