Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
MySql-hez nem tudom, olyan példa meg nem volt a könyvben (az alapján haladtam) és így nem foglalkoztam vele. De tudom, hogy újra kellett rakni, mert Xampp hiába töltötte és telepítette, nem indította el rendesen.
Esetleg egy kezdőnek leírást, hogy az MySQL-hez, hogyan férhetek hozzá, arról tudnál adni?
Amit te is javasolsz, szerinted jó."Húzd le az egész csomagot úgy, ahogy Tele von Zsinór mondta.
"
Meg történt! De azt nem tudom, hogyan tudnám csekkolni a phpmyadmin meglétét
. MySql, php, apache fent vannak, ezt tudtam csekkolni, google segített, de phpmyadmin esetén nem."1. HOgyan tudom ezekután a böngészőből elérni a phpmyadmin-t?"
Nem értem a kérdést."
Nos úgy értettem, hogy Xampp-nál a könyv annyit adott, hogy ha webböngészőbe beírom, hogy localhost/phpmyadmin, akkor elérem a phpmyadmin-t és tudok konfigolni.
Most ez nem működik... Nem tölti be azt az oldalt a webböngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HP 65W töltő eladó
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. MySql, php, apache fent vannak, ezt tudtam csekkolni, google segített, de phpmyadmin esetén nem.