- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
fi:zi'k #7332 üzenetére
Egy-két dolog nem stimmel nekem:
1) Ha Te telepítetted fel, gondolom van admin jogosultságod. Lehet nem azzal lépsz be, ezért nincs hozzáférésed?
2) A template nem működik, vagy a default kinézettel sem megy webshop? Mert ha a template-tel van a baj, jobban jársz, ha inkább keresel másikat, mert azt kinyomozni, ott mi van elszúrva... Persze az is lehet, hogy adott verziójú webshoppal jelen template nem működik stb.Szó sincs róla, hogy feleslegesen okoskodna bármelyikünk, csak először mindig tisztázni kell az alapokat, mert tapasztalataim alapján legtöbb esetben - bármilyen területről is legyen szó - triviális a probléma. Pl. azért nincs kép, mert a monitor kábele ki van csúszva és hozzá hasonlók
Hányszor átéltem már ilyeneket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest