Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
a csatlakozás adatai mint pl adatbázis neve, server címe stb
egy config fájlban van benne (ami includolva van), de csak ennyit tartalmaz, az adatbázis csatlakozást azt a fájlban végzem elennek a require_once-nak meg utána nézek, hogy is működik pontosan

Sk8erPeter: fentebb írtam, hogy hol a hiba és mire panaszkodik
másik kérdés: van egy oldal amibe egy adatbázis táblájából kinyerem az adatokat, konkrétan egy adatot ami egy kategoria név, ebből több is van
azt szeretném megoldani (ezt már korábban kérdeztem, csak még mindig nem tiszta), hogy ha a listázott kategoria nevére kattintok akkor azokat az adatokat listázza a tartalom táblából ahol a kategoria nevek megegyeznek a listázott névvel
nem tudom mennyire voltam érthető
valahogy nem tudok rájönni, ha jól sejtem akkor gettel kellene megadni h melyik kategoriáról van szó és egy különálló php fájlt kellene csinálni ahol megcsinálni az adatbázis lekérdezést a gettel átadott paraméterrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő