Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod, de az ügy kicsit összetettebb egy sima statisztikánál. Nekem több képnek (hirdetésnek) kell a különálló statisztikáját gyűjtenem. A $uj változóval azt néztem, hogy új-e a látogató, ezzel mérve az egyedi látogatásokat.
Az egészet újraírtam a tanácsaid alapján:
Cookiet és Session-t is figyelek (cookie azért kell, mert éjféltől számítom új látogatónak).
Az eregi()-t át fogom írni preg_match()-re, hogy egy későbbi PHP frissítéskor is működjön majd.Arra, hogy időnként miért duplikálva menti el az adatbázisba, nem jöttem rá. Most írtam rá egy kis függvényt, ami végigfut a megfelelő sorokon, és ha az aktuális sor adatai teljesen megegyeznek az előző soréval, akkor azt törli. Kissé fapados megoldás, de nem tudok mást, és ez úgy néz ki, hogy jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest