Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #3659 üzenetére
Az ötlet nem rossz, de vannak különböző tartalmak, amik ip alapján változnak, pl a menü sem lehet mindig ugyanaz, mert adminoknak különböző dolog kell, és az oldalt böngészőbe írva is el kell érni, így ott nem lehet menü. Nyilván meg lehet oldani ezzel is, lehet hogy majd egyszer, ha lesz egy komolyabb fejlesztés és ráállok, akkor megcsinálom. Viszont ahova ez készül, csak ie-vel böngésznek, úgyhogy a frémes megoldás nem lehet annyira rémes.
Mellesleg a rém rendes család oldalát is csináltam, szövegszerkesztővel (tehát beírtam hogy <a href... stb, nem bíztam a wordben, mert túl nagy fájlt csinált, más meg nem volt jó, inkább forráskódban szerkesztettem.), mégis szóltak néhányan, hogy máshogy néz ki ie-ben, meg máshogy firefox-szal. A lényeg, hogy ez működik, persze a fejlődést nehéz kikerülni.
"Jó pap holtig vakul."
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest