- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #3659 üzenetére
Az ötlet nem rossz, de vannak különböző tartalmak, amik ip alapján változnak, pl a menü sem lehet mindig ugyanaz, mert adminoknak különböző dolog kell, és az oldalt böngészőbe írva is el kell érni, így ott nem lehet menü. Nyilván meg lehet oldani ezzel is, lehet hogy majd egyszer, ha lesz egy komolyabb fejlesztés és ráállok, akkor megcsinálom. Viszont ahova ez készül, csak ie-vel böngésznek, úgyhogy a frémes megoldás nem lehet annyira rémes.
Mellesleg a rém rendes család oldalát is csináltam, szövegszerkesztővel (tehát beírtam hogy <a href... stb, nem bíztam a wordben, mert túl nagy fájlt csinált, más meg nem volt jó, inkább forráskódban szerkesztettem.), mégis szóltak néhányan, hogy máshogy néz ki ie-ben, meg máshogy firefox-szal. A lényeg, hogy ez működik, persze a fejlődést nehéz kikerülni.
"Jó pap holtig vakul."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest