Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz cucka #3592 üzenetére

A dolog hibátlanul működik, cucka, ismét nagyon köszönöm a segítséget! :R
    Még annyival kiegészítettem, hogy belepakolom az adatbázisba a user agentet is, statisztikai célokból.

--
    Abban tudnátok segíteni, hogyan tudnám PHP segítségével pontosan mérni az oldal betöltődési sebességét? Akár microsecundumos pontossággal. Érdekelne, hogyan változnak a betöltődési sebességek, bár tudom, ez összetett, nemcsak az oldalon történhetnek változások, ami miatt átmenetileg lassabbnak tűnik a letöltés, stb... Na meg azt is vágom, hogy a Google Chrome Developer Tools-ával lehet különböző méréseket végezni, de akkor is érdekel. :D Köszi az ötleteket!

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz cucka #3592 üzenetére

Köszi, ez így tényleg egyszerűbb! :R (hozzátok képest mindig túlbonyolítom a dolgokat, ti biztos, hogy mindig tudtok mutatni tömörebb kódokat :D Mondjuk ez biztos kialakul majd, amikor csupán pár hónaposnál több tapasztalatom lesz. :B)
    A látogatószámot egyébként emberünk azt szeretné, ha kiraknám az oldalra, jól látható helyre. Akkor ha a konkrét látogatószámra vagyok kíváncsi, akkor csak annyi, hogy csökkenő sorrendbe rendezem a sorokat, és simán kiolvasom az első találat id-jét? (hogy megtudjam, hanyadik sornál tart az automatikusan inkrementálódó sor?)
    Még egy fontos kérdés, amire a válasz szerintem igen, de lehet, hogy tévedek: minden egyes új session_id-jű júzernél teljesen üres sessionnel kezdünk, ugye? Tehát a $_SESSION['user_visit_stored'] még véletlenül sem maradhat 1-ben korábbi látogató miatt, ugye? :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés