- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Na, végül sikerült!Úgy döntöttem, hogy már csak az átláthatóság kedvéért is szétboncolom kicsit a kódot, és a feldolgozást átrakom másik fájlba. Tulajdonképpen maradhatott volna az eredetiben is, de már a t×köm tele volt, hogy annyi kód van egy helyen...
Amivel korábban a problémám volt, ami miatt rinyáltam, az az, hogy lényegében így kétszeri átirányítás történik így is-úgy is, amennyiben azt szeretném, hogy a böngésző ne kérdezgessen vissza, hogy el szeretném-e küldeni ismét a POST adatokat.
Mert így zajlik a feltöltés, ha az általad javasolt SESSION-ös trükkel oldom meg (ami egyébként nekem tetszik):
1.) form elküldése feldolgozásra, átirányítás a feldolgozó fájlba (ami adott esetben lehet uaz a fájl is) -> 2.) form kiértékelése, feldolgozása, hibamentesség esetén feltöltés, tetszőleges SESSION változó beállítása adott értékre, majd átirányítás (már a második) az eredeti fájlba -> 3.) eredeti fájlban a SESSION feltételágba lép (mivel az beállított értékkel rendelkezik a sikeres feltöltés miatt), kiírja a SESSION-be beállított cuccokat, majd unset-eli.Ez így most már tökéletesen működik, de mondom, eddig valahogy azon paráztam, hogy most kétszeri átirányításra van szükség, és ez esetleg lassíthat. De kb. 1-2 másodperccel tart így tovább a feltöltés, nem releváns, és egy admin felületen amúgy sincs nagy forgalom...
Egyébként minden esetben így szokták megoldani, hogy kétszeri átirányítás történik a feldolgozás miatt?Az ob_start() használata milyen esetekben ajánlott?
Lényeg: köszönöm a segítséget, most már végre működik!
Ez a session-ös beállítás bevált.
Én nem érzem úgy, hogy ez gányolás lenne, ha mégis az, akkor indokokat kérek!(#3320) fordfairlane: köszi neked is, végül maradt a session-ös megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest