- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fordfairlane #2566 üzenetére
Vicces amúgy a viszonyom a php-vel, elmentem rendszermérnöknek dolgozni, első munkahelyként részmunkaidőbe. Eleinte eléggé jellemzőek voltak a ténylegesen hálózatos melók, ciscos konfigok, ilyesmi, aztán egyszercsak elém tettek egy félkész php rendszert, hogy mostantól kéne ezen megcsinálni ilyen-olyan extra funkciókat. Ekkor kb. azt se tudtam, hogy egyáltalán hogy vannak jelölve a változók a php-ben.
Aztán végülis ez lett a fő feladatom, mindig volt valami fejlesztenivaló a rendszeren, szépen kihíztak benne a funkciók, meg elkezdett nőni a tudásom is valamennyire. Aztán az állásnak a cégnél befellegzett, most meg nem szeretném kukázni az eddigi php ismereteket, csak ahogy néztem ma állásbörzén, leginkább full profikat várnak php-területen, talán egy hely volt, ahol php-ssel szemben nem volt a vérprofiság, vagy legalább 2-3 éves tapasztalat elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest