Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Köszi a választ mindenkinek !
A legfontosabb formnál (webáruházban ez küldi el a rendelést) megoldottam a dolgot,
úgy hogy a rendelés sikeres elküldése után kiürítem a kosarat, a post-os adatok feldolgozása előtt viszont most már azt is megnézem, hogy nem-e üres a kosár és ha üres, akkor hiába jött post data...
A többi formnál még megoldásra vár a dolog, lehet, hogy megpróbálok beállítani egy session változót a sikeres első post után...
más: kellene egy olyan sql, ami minden rendelés után kitörli a régi kosarakat (ami 1 napnál régebbi)...szóval van az adatbázisban egy datatime mező és ez alapján kellene egy olyan delete, ami csak azokat törli amiket kell...tudom ez elvileg másik topic, de van összefüggés
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Evolve2 40 headset
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest