- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Köszi a választ mindenkinek !
A legfontosabb formnál (webáruházban ez küldi el a rendelést) megoldottam a dolgot,
úgy hogy a rendelés sikeres elküldése után kiürítem a kosarat, a post-os adatok feldolgozása előtt viszont most már azt is megnézem, hogy nem-e üres a kosár és ha üres, akkor hiába jött post data...
A többi formnál még megoldásra vár a dolog, lehet, hogy megpróbálok beállítani egy session változót a sikeres első post után...
más: kellene egy olyan sql, ami minden rendelés után kitörli a régi kosarakat (ami 1 napnál régebbi)...szóval van az adatbázisban egy datatime mező és ez alapján kellene egy olyan delete, ami csak azokat törli amiket kell...tudom ez elvileg másik topic, de van összefüggés
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest