- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai #21353 üzenetére
Addig eljutottam, hogy a rendes tartalmat ami localon visszakapok, elmentem egy html-be, lecsuszpaszítom, hogy csak a szerver által hiányolt elemek legyenek benne, majd feltöltöttem saját tárhelyre.
Ha így meghívom a kódomat (a szerveren, ahol eddig a DOM nem tartalmazta az elemeket), akkor hibátlanul lefut.
Tehát lehetséges, hogy dinamikus a tartalom, csak nem tudom, ha nem js/ajax, akkor mi csinálja.. ez egy elég régi oldal, ahol tuti, hogy nem használnak valami fejlett technológiát.
Plusz van egy aloldal ahol megint csak nem látok kulcsfontosságú elemeket, azokon pedig még rel="" attr sincs..Hogyan tudnám kideríteni, hogy dinamikus-e, illetve ha az, akkor van megoldás, mindenféle extra library beépítése nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest