Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Addig eljutottam, hogy a rendes tartalmat ami localon visszakapok, elmentem egy html-be, lecsuszpaszítom, hogy csak a szerver által hiányolt elemek legyenek benne, majd feltöltöttem saját tárhelyre.
Ha így meghívom a kódomat (a szerveren, ahol eddig a DOM nem tartalmazta az elemeket), akkor hibátlanul lefut.
Tehát lehetséges, hogy dinamikus a tartalom, csak nem tudom, ha nem js/ajax, akkor mi csinálja.. ez egy elég régi oldal, ahol tuti, hogy nem használnak valami fejlett technológiát.
Plusz van egy aloldal ahol megint csak nem látok kulcsfontosságú elemeket, azokon pedig még rel="" attr sincs..Hogyan tudnám kideríteni, hogy dinamikus-e, illetve ha az, akkor van megoldás, mindenféle extra library beépítése nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest