Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
nevemfel
üzenetére
na most kérek igazán tanácsot..
felraktam a token generálást + ellenőrzést, és közben a naplót kiegészítettem azzal, hogy mentsen minden generált tokent és reg kisérletet
ugye ezzel elvileg csak úgy tudnák elküldeni a formot, ha a honlapon töltik ki és létrejön a token amit elment a sessionbe. ezután elküldi a formot
Azonban
1: a formot recaptcha védi, ki kell pipálni nem vagyok robot
2: van egy readonly mező amibe az új tag vonalkód generálódik, ezt is átírják, vagyis elég kizárt hogy az oldalon küldik a formot
Most akkor hogy tud elküldeni egy formot, amin van recaptcha és hogy tud közben átírni readonly mezőt, és hogy aktiválja az összes mező kitöltésig js-el disabled-re tett küldés gombot? hiszen van ugye bevitel ellenőrzés, kötelező mezők ki vannak-e töltve stb
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő