- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
pelyib #20665 üzenetére
Köszi!
Hát nem nagyon látok semmit, hiba nincs, egy warning van: crbug/1173575, non-JS module files deprecated.
SZERK.: mondjuk ahogy gyors utána olvastam, valakinek pont ugyanezt az ERR_CONNECTION_REFUSED hibaüzenetet dobta ugyanezzel a warninggal.
Amúgy egy pillanatra az Edge-ben is bejött egy "A lap nem jeleníthető meg" oldal, ott pont DNS problémát írt, de csak egy pillanatig volt az oldal, aztán ment tovább jól az oldal és Edge/Firefox alatt továbbra is megy jó, de Chrome-mal nem.
Nem tudok rájönni. Mondjuk egy olyan valaki csinálta, aki most végzett valamilyen tanfolyamot, tehát kezdő, de a PHP részét segített neki valaki összerakni. Én szintén nem vagyok perfekt PHP-ban, úgyhogy neki sem állok átnézni, felesleges, max. a nagyon szembetűnő hibákat veszem észre. De ez, hogy csak egy böngészőt érint és nincs semmi hibaüzenet szerveroldalról, így nagyon nehéz...
Az általam csinált weboldalak, meg amiket nem én csináltam, de az én szerveremen futnak, minden tökéletesen megy évek óta, szóval nem szerveroldali a hiba, ráadásul felraktam egy másik, otthoni szerveremre is, a helyzet azon is ugyan az, Chrome nem tudja megnyitni. De csak az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Synology NAS
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest