Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz pelyib #20665 üzenetére

Köszi!

Hát nem nagyon látok semmit, hiba nincs, egy warning van: crbug/1173575, non-JS module files deprecated.

SZERK.: mondjuk ahogy gyors utána olvastam, valakinek pont ugyanezt az ERR_CONNECTION_REFUSED hibaüzenetet dobta ugyanezzel a warninggal.

Amúgy egy pillanatra az Edge-ben is bejött egy "A lap nem jeleníthető meg" oldal, ott pont DNS problémát írt, de csak egy pillanatig volt az oldal, aztán ment tovább jól az oldal és Edge/Firefox alatt továbbra is megy jó, de Chrome-mal nem.

Nem tudok rájönni. Mondjuk egy olyan valaki csinálta, aki most végzett valamilyen tanfolyamot, tehát kezdő, de a PHP részét segített neki valaki összerakni. Én szintén nem vagyok perfekt PHP-ban, úgyhogy neki sem állok átnézni, felesleges, max. a nagyon szembetűnő hibákat veszem észre. De ez, hogy csak egy böngészőt érint és nincs semmi hibaüzenet szerveroldalról, így nagyon nehéz...

Az általam csinált weboldalak, meg amiket nem én csináltam, de az én szerveremen futnak, minden tökéletesen megy évek óta, szóval nem szerveroldali a hiba, ráadásul felraktam egy másik, otthoni szerveremre is, a helyzet azon is ugyan az, Chrome nem tudja megnyitni. De csak az.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés