- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
disy68 #19145 üzenetére
Az en celom csak a variables variable korlatozodott, nem volt celom a teljeskoru kirefelgetes.
Akkor ott van meg a
property_exists()
metodus, csak hogy meglegyen a teljesseg igenye.
Meg ugye bejon mas is, amirol hallgattam a peldaban, ugye a amit leirtasl fuggvenyeket azok a "Class/Object functions" gyujtoneven talalhatoak meg.Viszont ezert sem erdemes belemenni melyebben forumon, de meg kell emliteni, ha itt van a method_exists() hogy az nem egyenlo a
function_exists()-
el. Viszont ami miatt muszaj voltam irni, az az, hogy amethod_exists()
csak megnezni, hogy az adott osztalynak van-e olyan nevu fuggvenye. Nos ez tobb esetben is TRUE-t add visza. Sajnos akkor is TRUE jon, ha statikus metodus. Ilyen esetben ha statikus metodust probalsz meg peldanyszintukent hivni akkor jon az Exception. Masik ami miatt ez rossz, hogy ez TRUE-t add vissza, ha metodus lathatosaga private vagy protected. Ebben az esetben jobb azis_callable()
amely le is csekkolja, hogy tenyleg megtudod-e hivni?!
Masik, hogy az is_callable() kiszuri a magic metodusokat, mint a __constructor. A method_exists() ugyanugy TRUE-t add vissza.
Radasul az is_callable() jo parositast alkot a __call magich method-dal.Ennel sokkal jobb a ReflectionClass, tobb informacio es szuresi lehetoseg van.
De ez elegge mar advanced tema. (Nekem nincs tobb idom most ezt kifejteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest