- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz67
tag
válasz
fordfairlane #18417 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor ezt inkább ráhagyom, s kézzel viszem fel a connect adatokat.
Volna viszont egy második, kérdésem/kérésem:Valaki tudna nekem segíteni, ezt kijavítani:
silentkiller.uw.huAkad pár gond, de nemtudok rájönni a nyitjukra:
pl:
- a ha hibás az user/mail akkor azokat egymás mellé írja ki a hibaüziket.
- ha nem is létezik, akkor meg azt hibásan, fenn irja ki, de azt is mellé kéne ugyanúgy
- belépés után látható tartalmat, hogyan tudom áthelyezni az oldal közepére a content div be?
a folytatáshoz jelentkezz be helyére? Mert igy ha belépek alá írja egyből a kijelentkezés gomb alá a Belépés utáni tartalmat, de ugy meg eltolja az egész oldaltTeszt account:
Email: demo1@demo.com
Jelszó: passcuccos: [link]
A maga a stíluslap, meg az oldal saját kreálmány, viszont a "login " része az már bemásolt,sajna, tudom ez nem jo megoldás.
Köszi ha valaki segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest