- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #18030 üzenetére
"Annyiból szokott számítani a szakmailag RELEVÁNS papír, hogy legalább annyiról tanúskodik, hogy képes vagy magad átvergődni különböző megpróbáltatásokon, tehát képes vagy tanulni, megoldani problémákat."
Ez koránt sem igaz (lehet végig puskázni, stb...). De fejezzük be a témát, ez a PHP téma. Had legyen az enyém az utolsó szó.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter #18030 üzenetére
"Már hogy lenne nulla szakember Javából?"
Ezt úgy értettem, hogy az olyan szakember a kevés akinek nincs tényleges állása ebben a munkakörben. Nyilván vannak szakemberek, de azoknak nyilván vannak jól fizető állásaik, ezért egy bruttó 150k-s munkahelyre nem egy Java szakember fog jelentkezni...
"Egyébként uncsi picit visszatérően olvasgatni a topicokban, hogy sokan mindig valaki másokat hibáztatnak azért, ha nem sikerült kiképezni magukat..."
Én egyáltalán nem hibáztatok senkit, ami engem érdekel azt 0-24 nyomom. Az más dolog, hogy engem a Java annyira nem érdekel és ez azért van mert az oktatás miatt nap estéket szívtam végig vele, de nem hibáztatom az oktatást azért, mert én nem vagyok Java szakember.
"Hogy egy olyan szeletével találkoztál a Java-programozásnak, ami épp az adott területhez kapcsolódó gyengébb..."
Nem minősítettem a nyelvet csak annyit mondtam, hogy nem tudom magam elképzelni Java fejlesztőként az 3 félév alatti szenvedések miatt. Nem mondtam, hogy valaki ne legyen Java programozó mert a Java egy szívás, mert nekem ez a véleményem. Én csak annyit mondtam, hogy nekem nem jött be, és én valószínűleg nem leszek Java fejlesztő.
Amúgy ha autodidakta módon nem tanultam volna akkor az egyetemről kikerülve valószínűleg nagyon alacsony tudással kerülnék ki a piacképes tudást figyelembe véve. A most használt technológiákat még csak meg sem említik, szóval jogosnak érzem a felháborodást miszerint az egyetemi évek pocséklásba mentek, mert magamtól sokkal több mindent és hasznosabb dolgokat tudtam volna megtanulni. Kivételt képeznek az algoritmusos és egyéb hasznos órák amik száma nagyon alacsony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest