Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz fordfairlane #17890 üzenetére

Pedig itt sztem igaza van Trisztánnak, valami feedback azé' legalább egy header formájában nem ártana. :P (Még egy sima echózás is jobb lenne még exit előtt, mint egy tök üres lap hiba esetén, ami akármi mástól is lehetne (pl. fatal error elrejtett hibaüzenetekkel), kezdő jól beszophatja az ilyeneket, amikor elírja mondjuk a query stringet, vagy ilyesmi.)

(#17881) fordfairlane:
    Hát igen, ez így elég jól hangzik, de 220 ezret akkor sem szánnék monitorra (csak ha fürdenék a lóvéban). Jelenleg elégedetten használok egy Dell P2414H-t, árkategóriáján belül az is igen jóféle (legalábbis az volt, amikor vettem), az én igényeimet szerencsére kielégíti, bár lehet, hogy azért, mert nincs is túl sok igényem. :D Csak a színhűség (kalibrálás megoldotta), meg a minimum 24" (el tudnék viselni mondjuk 27"-et...), plusz hogy ne legyen túlzottan széjjelvilágított, ronda feketéje a monitornak, meg persze ne legyen durva utánhúzása (alacsony késleltetés), legalábbis most ami eszembe jut (meg nyilván digitális csatlakoztatási lehetőségek). :D
    Egyébként abszolúte elhiszem, amit írsz, hogy igényesebb szemnek feltűnnek ezek a zavaró tényezők, sok fanatikus nem véletlenül ragaszkodik a jobbfajta CRT-monitorjához. Örülök, hogy számomra ezek nem zavaróak, meg is őrülnék akkor minden monitortól, amihez oda kell ülnöm. :) Ha kicsit odafigyelek erre, még így is zavar pl. melóhelyen a 24"+19" monitorokból az utóbbi, ami távol áll az igényes monitortól (az is Dell, de az önmagában nem jelent semmit).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés