- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
"mivel lekérem a hallgató neveket ahhoz, hogy egy legördülő sávból válasszam ki a kitörölendő nevet, ott pedig megjelenik minden név ami az adatbázisban van"
Ha ez így van, akkor csekkold le ott milyen oszlopnevet használsz, ha azt írja nincs olyan oszlop, akkor bizony nincs is.Szerk:
Amúgy mér' nem PK alapján törölsz? Teszem azt van 6db Vér István a táblában, és te csak egyet akarsz törölni, aki amúgy a 6 közül a negyedik, hogy oldod meg így? -
Sk8erPeter
nagyúr
Amíg nem escape-eled legalább ezzel az amúgy is elavult fostos módszerrel a lekérdezéseidet, addig szerintem ne beszéljünk tovább a dologról.
Inkább nem linkelem a függvényt, ami erre való ehhez az elavult módszerhez, hogy érezd, hogy ez bizony nem a jó út, amin jársz.
Fúdekőkeményöcsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest