Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #15930 üzenetére
"Igen viszont a mysqli_stmt_fetch nem array-be pakol, hanem a táblamezőneveknek megfelelő változókba (ami szerintem legalább akkora probléma, mint az összefűzött sql string)."
A kettő még csak össze sem hasonlítható. Hogy lenne ugyanakkora probléma? Az összefűzött query konkrétan komoly biztonsági kockázatot jelenthet bármilyen escape-elés nélkül (ahogy te mutattad), míg az, hogy a mező nevét "bedrótozod" az alkalmazásod kódjába, az csak egy igazodás egy kialakult struktúrához, de biztonsági kockázatot nem jelent.A másik felére: MySQLi helyett PDO-t használ az embör (fetch), és meg van oldva.
Én legalábbis sokkal értelmesebbnek találom (amennyiben ORM és hasonlók még szóba se kerülnek). Persze ez az eredeti problémát nem oldja meg, tudtommal ilyen esetben a mysqli_stmt_bind_result nem elkerülhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest