Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
"Igen viszont a mysqli_stmt_fetch nem array-be pakol, hanem a táblamezőneveknek megfelelő változókba (ami szerintem legalább akkora probléma, mint az összefűzött sql string)."
A kettő még csak össze sem hasonlítható. Hogy lenne ugyanakkora probléma? Az összefűzött query konkrétan komoly biztonsági kockázatot jelenthet bármilyen escape-elés nélkül (ahogy te mutattad), míg az, hogy a mező nevét "bedrótozod" az alkalmazásod kódjába, az csak egy igazodás egy kialakult struktúrához, de biztonsági kockázatot nem jelent.A másik felére: MySQLi helyett PDO-t használ az embör (fetch), és meg van oldva.
Én legalábbis sokkal értelmesebbnek találom (amennyiben ORM és hasonlók még szóba se kerülnek). Persze ez az eredeti problémát nem oldja meg, tudtommal ilyen esetben a mysqli_stmt_bind_result nem elkerülhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én legalábbis sokkal értelmesebbnek találom (amennyiben ORM és hasonlók még szóba se kerülnek). Persze ez az eredeti problémát nem oldja meg, tudtommal ilyen esetben a mysqli_stmt_bind_result nem elkerülhető.