- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
Speeedfire #13995 üzenetére
Ha figyelmesebben elolvasod mit írtam, akkor rájössz mekkora badarságot írtál. De kiemelem újra. Átlagos felhasználó.
Napi szinten használok linuxot, nem kell bemutatni a GUI-t. Sőt. Napi szinten fejlesztek ruby alkalmazásokat, főként GTK gui lib-el. Ha szerinted a linux GUI felülete olyan jónak nevezhető mint pl win 7 felülete, akkor vagy életedben nem használtad a másikat, vagy olyannyira fanatikus vagy, mint bármely alma rajongó. Érdemes lenne eldobni a fanatizmust és kicsit reálisabban tekintve a kettő nevezett op rendszer GUI felületére. Főleg úgy hogy kiemeltem, az átlagos felhasználói igényekről beszélek. Lehet védeni egyiket,s másikat, de teljesen más célra készültek. De persze van akinek az a fétise, hogy egyszerű műveleteket parancssorba gépeljen be. Nincs ebben kivetnivaló, ha ez a vágya, de a világ nem ebbe az irányba mozog.
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #13995 üzenetére
És mire megtanulsz minden parancsot elbaszol egy fél életet, je
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged