- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #12116 üzenetére
Márpedig hiába csapkodod a fejed a falba, pont emiatt a típustalanság miatt népszerű ennyire.
Itt most nagyon előhoztad a tömb dolgot, az tényleg gány. De ha van pl egy function akkor miért baj az, ha nem mondom meg előre, hogy mit kell várni?
Nonszensz számomra. -
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #12116 üzenetére
Igen a php egy scriptnyelv, és nem típusos, pontosan ezért használják annyian és emiatt az egyszerűség miatt lett ilyen népszerű. Tehát igen ez a nagy kényelmesség előny, ha nem lenne ilyen egyszerű lehet nem is ez terjedt volna el.
Az a baj félreértesz, 100%-ban igazad van, én sem használom ilyen szinten szarul a php-t (és nem szoktam gányolni azt nem tudom honnan szedted
), de, és ott a de és mindig ott lesz ez a de: amíg a nyelv nem típusos addig marha sokan fogják így használni, mert engedi.
Sok régi kódot írtam újra, és tele volt ilyenekkel, biztos bennem van a hiba, hogy nem akadok fent rajta, de mint mondtam a komment hiány és a semmitmondó változónevek engem ezerszer jobban zavarnak, mert anélkül aztán tényleg nehéz kiigazodni mások kódjában.
A tömbbe stringes példa nagyon aranyos meg minden, de te is tudod szerintem hogy mire gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest