Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok!
Postolással volna egy kis problémám.
Adott egy php lap. Mindenféle html rész előtt dolgozom fel a post, get, session tartalmakat.
A HTML részében az oldalnak található több form, mindegyik külön szerepel, nincsenek egymásba ágyazva, mindegyik saját submit gombbal.
Mikor betöltődik az oldal először, minden oké.Ha az oldalon valamilyen műveletet végeztem és egy formot submitoltam egyszer, akkor azt minden oldal újratöltésnél (ctrl+r vagy f5) újra postolja magától, pedig a form nincs kitöltve, submit gombját nem nyomtam meg.
A php kódban mindig az if(isset($_POST['bekuld'])){ utasításlista } felépítést használom.
Próbálkoztam azzal, hogy az utasításlista végén unsetelem az adott változót, de az sem segített.a formjaim általánosan így néznek ki:
<form action="xyz.php" method="post">
<input type="text" name="nev" />
<input type="submit" name="bekuld" value="beküld" />
</form>
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos tablet topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő