Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok!
Postolással volna egy kis problémám.
Adott egy php lap. Mindenféle html rész előtt dolgozom fel a post, get, session tartalmakat.
A HTML részében az oldalnak található több form, mindegyik külön szerepel, nincsenek egymásba ágyazva, mindegyik saját submit gombbal.
Mikor betöltődik az oldal először, minden oké.Ha az oldalon valamilyen műveletet végeztem és egy formot submitoltam egyszer, akkor azt minden oldal újratöltésnél (ctrl+r vagy f5) újra postolja magától, pedig a form nincs kitöltve, submit gombját nem nyomtam meg.
A php kódban mindig az if(isset($_POST['bekuld'])){ utasításlista } felépítést használom.
Próbálkoztam azzal, hogy az utasításlista végén unsetelem az adott változót, de az sem segített.a formjaim általánosan így néznek ki:
<form action="xyz.php" method="post">
<input type="text" name="nev" />
<input type="submit" name="bekuld" value="beküld" />
</form>
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- További aktív témák...
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest