Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezzel helyesen tudod megjeleníteni ATW-n is az UTF-8-as karakterkódolást?
Csak mert én már rákérdeztem ATW-nél, hogy mikor válik lehetővé ott az UTF-8-as kódolás helyes megjelenítése, miért csak az ISO-8859-2 kódolás megy, és ezt válaszolták:
"A karakterkódolás az ingyenes oldalaknál valóban csak ISO-8859-2 lehet. Ez régebbről maradt így a rendszer felépítése miatt, és több dolgon is módosítani kellene, hogy változzon. Idővel természetesen változni fog ez, egészen konkrétan az admin felületről lehet majd választani. Pontos időpontot erre most nem tudnék mondani."Ezek szerint mégis ki lehet ezt kerülni, és helyesen megjeleníteni az UTF-8-as kódolású weblapokat?
Persze lehet, hogy valami tök triviális dolgot rontok el, vagy valamire nem gondoltam.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest