- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezzel helyesen tudod megjeleníteni ATW-n is az UTF-8-as karakterkódolást?
Csak mert én már rákérdeztem ATW-nél, hogy mikor válik lehetővé ott az UTF-8-as kódolás helyes megjelenítése, miért csak az ISO-8859-2 kódolás megy, és ezt válaszolták:
"A karakterkódolás az ingyenes oldalaknál valóban csak ISO-8859-2 lehet. Ez régebbről maradt így a rendszer felépítése miatt, és több dolgon is módosítani kellene, hogy változzon. Idővel természetesen változni fog ez, egészen konkrétan az admin felületről lehet majd választani. Pontos időpontot erre most nem tudnék mondani."Ezek szerint mégis ki lehet ezt kerülni, és helyesen megjeleníteni az UTF-8-as kódolású weblapokat?
Persze lehet, hogy valami tök triviális dolgot rontok el, vagy valamire nem gondoltam.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest