- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
disy68 #20009 üzenetére
Akkor nem vagyok tisztában az exit kód fogalmával, de most sem lett világosabb. Végülis pontosan mi akkor az exit kód? Windows-ban biztos, hogy vissza lehet adni return-nel a main fv.-ből 499-nél nagyobb értéket is, ilyet már csináltam (pl. CreateProcess => WaitForSingleObject => GetExitCodeProcess ). Az lehet, hogy az exit fv. lecsonkolja az int értéket, de windowsban miért 499-ig, miért nem 255-ig ? A main fv. visszatérési értéke miért int (Linuxban is), ha nem tud 4 byte-os egész értéket visszaadni?
Egyáltalán nem biztos, hogy a main fv.-ből bármit is ki akarok írni az stdout-ra, viszont szeretném pl. batch-ből meghívni, és a visszatérési értékével kezdeni valamit. Ez sokkal egyszerűbb, mint stdout-ra írni, aztán valahogy ezt visszaolvasni. Egyébként ezt a konkrét problémát megoldottam másképp (nem adok vissza 256-ot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest