Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Ezen leiras alapjan probaltam meg elkesziteni az oldalamra a login+ registration php kodot.
De valamiert nem akar sikerulni, csak annyi lenne a kerdesem, hogy ha mindent jol csinalok akkor osszesen hany db php fajlnak kellene lennie?
Mert a leirasban mindig az van hogy pl : step 5 create file blabla.php es en minden egyes lepesnel egy uj php fajlt hoztam letre, de ez igy nyilvan nem lesz jo. ( Es ez az oka annak is hogy most nem osztom meg veletek a kodot, ugyanis annyira zavaros es ertelmetlen ebben a formaban hogy semmi ertelme nem volna.)Ha esetleg annyit el tudnatok mondani hogy az oldalon felsorolt lepesek kozul melyik az ami nem feltetlenul szukseges a mukodo login kodhoz, akkor nagyon orulnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest