- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
raczger
üzenetére
1. tudom, nem használom. ha gondolod győzd meg azt a sok millió felhasználót aki böngészéshez használja. és akkor nem kell ilyen gondokkal foglalkoznom.
2. alapesetben nem használok táblázatokat, div mániás vagyok... nah de egy ilyennél egyszerűbbnek találtam mint 9darab külön div-et, és annak css formázását. de lehet majd egyszer átírom.
(no meg arról nem beszélve, hogy egy oscommerce nevezetű szutyokba kellet, ami meg tele van 4-5 mélységre ágyazot tablákkal. szóval tökmind1, hogy oda div vagy table kerül.)(amúgy megoldódott, css hiba a köbön)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Azonnali fotós kérdések órája
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs